Horoszkóp2020-as őszi horoszkóp - Ezt tartogatja neked az év utolsó három hónapja!

2020-as őszi horoszkóp – Ezt tartogatja neked az év utolsó három hónapja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Találkozol a nagy Ő-vel? Megkapod az álommelót vagy a fizetésemelést, amire vágysz? Esetleg részt veszel egy egzotikus kiránduláson, vagy új otthonba költözöl? Mire vágynál leginkább? Most kiderül!

Kos

Ahhoz, hogy visszatalálj újra önmagadhoz nincs másra szükséged csak egy kis helyszínváltoztatásra, egy kellemes kirándulásra, kikapcsolódásra. Az ősz váratlan változásokat tartogat számodra leginkább a munkahelyeden, próbálj a lehető legnagyobb mértékben alkalmazkodni. Októberben a felettesed kiértékeli a képességeidet, ne állj ellen, inkább légy maximálisan önmagad. Egy kis pihenés és kikapcsolódás után ragadj meg minden lehetőséget a fejlődésre.

Bika

Szeptemberben kissé viharos napok várnak rád, komplikációk léphetnek fel a szakmai életedben. Próbáld megőrizni az életkedved, mert az erőfeszítéseid nem lesznek hiábavalók. Októberben kezdenek jól alakulni a dolgok, viszont, ha eddig a nagy Ő-re vártál, akkor még egy kicsit türelmesnek kell lenned. Soha ne add fel, hiszen a jól megérdemelt gyengédség és szenvedély már nem várat sokat magára.

Ikrek

A házasságodban egy kissé kényelmetlen, de szükséges beszélgetés vár rád, fontos ahhoz, hogy meg tudjátok oldani a problémákat. Még, ha kellemesebb program kínálkozik, akkor is, jobb, ha egyszer a saját ügyeiteket rendezitek. Az ősz megfeszített munkatempót, és pénzügyi kihívásokat is magával hoz. Októberben viszont olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, melyek segítségével az anyagi problémákon is könnyen túllendülsz. Egy szakmai kihívással is szembesülni fogsz, de a pletykák szerint akár magasabb pozícióhoz is juthatsz a cégnél.

Rák

Pénzügyi téren új lehetőségek nyílnak meg számodra, de még ha sok pénzhez is jutsz, kezeld okosan, takarékoskodj, és ne fektess be ész nélkül mindenbe. Kisebb félreértések is adódhatnak a családban, de ezek is hamar megoldódnak. Szeptemberben csodálatos, romantikus napok várnak rád, az érzelmi életed úgy tűnik, hogy rendeződni fog. Októberben viszont érdemes lesz egy kicsit jobban odafigyelned az egészségedre. Probléma esetén tudd, hogy a barátaidra mindig számíthatsz, ne zárkózz el a külvilágtól.

Oroszlán

Valahol vár rád egy új, mindent elsöprő szerelem. Úgy tűnik az életed egyik percről a másikra csodálatosan alakul, sosem gondoltad volna, hogy ennyire boldog leszel valaha. Szeptember a változtatások ideje, ne habozz feltárni azokat az ötleteidet, amelyek segítségével az egész életed átalakulhat. Szakmailag úgy tűnik sínen vannak a dolgok, mindent ugyanúgy kell tenned, mint eddig, a legfontosabb az, hogy a tökéletes teljesítményre koncentrálj. Október-novemberben jó lesz, ha egy kicsit a pihenésre is koncentrálsz, mert különben lelkileg nagyon kimerülhetsz.

Szűz

Szeptemberben a csillagok segítenek, hogy megtaláld a nagy Ő-t, és stabil, kiegyensúlyozott párkapcsolatban élhess. Az üzleti életben is rád kacsint a szerencse, lehetőséged lesz egy olyan vállalkozás beindítására, amelyről már egy ideje csak álmodozol. Az intenzív időszak után pedig fektess hangsúlyt a kikapcsolódásra is, menj a barátaiddal a természetbe, kirándulj, töltekezz fel. Novemberben újabb szakmai kihívás vár rád, tegyél meg mindent azért, hogy feljebb tudj lépni a ranglétrán. A szerelmi életedben szenvedélyes napok várnak rád, de a kisebb viták sem kerülnek el.

Mérleg

Az ősz első hónapja nagyon jó lehetőség lesz még egy kis “nyaralásra”. A párkapcsolatodban vagy a magánéletedben nem úgy alakulnak a dolgok, mint ahogy elképzelted, nehezen találod meg a harmóniát. Októberben egy nagy magánéleti változást fogsz megélni, akkor is, ha egyedülálló vagy, de akkor is, ha már egy ideje párkapcsolatban élsz. Ne feledd, légy mindig önmagad, de alkalmazkodj a szükséges változásokhoz, hiszen ez az élet alapja. Az ősz vége felé szakmai és anyagi problémákkal fogsz küzdeni.

Skorpió

Egy meglehetősen sürgős projektet kell leadnod, viszont semmi kedved nincs most dolgozni. Inkább vonzana még egy kellemes kirándulás, vagy egy jó kis találkozás a barátokkal a természetben. Az év vége felé több lehetőséged lesz arra, a családod, hogy barátaid körében kikapcsolódj, ez jelenti számodra az igazi feltöltődést. Ha egyedülálló vagy, számos hétköznapi kihívással kell megküzdened, viszont, ha már egy ideje párkapcsolatban élsz, egy romantikus időszak vár rád.

Nyilas

A szeptember a szakmai előrelépés ideje lesz számodra, végre be tudod bizonyítani, hogy mennyit is érsz. Nagyobb lesz a felelősség és a teher a válladon, de a jól megérdemelt siker pillanata semmivel sem pótolható. Ha elfáradtál, és segítségre van szükséged, a barátaid mindig ott állnak melletted. Akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, októberben szenvedélyes napok várnak rád. Az üzleti-, és a magánéletben is sikeres és kiteljesedett időszak vár rád.

Bak

Vége a nagy nyári vakációnak, sokkal több munka és túlóra vár rád. Azonban ne csüggedj, mert erőfeszítéseid nem hiábavalók, a munkád gyümölcse beérik, és ez az anyagiakban is megmutatkozik majd. A magánéletedben sokkal több toleranciára lesz szükséged, csak így tudtok majd közös nevezőre jutni. Novemberben neked kedvez a bolygók állása, kiegyensúlyozott időszak vár rád mind a magánéletedben, mind pedig a karriered területén.

Vízöntő

Légy egy kicsit óvatosabb, nem kell egyből minden ötletedet megosztanod a kollégáiddal. Csak azért, mert senki sincs azonos állásponton veled, még nem kell feladnod egy számodra fontos projektet. Szakmai, szerelmi és a családi életedben is kisebb problémákkal szembesülsz, de a legfontosabb, hogy ne tanúsíts állandó ellenállást. Szeptemberben egy kicsit nosztalgikus hangulatban leszel, feleleveníted a régi barátságokat, és a kellemes emlékeket.

Halak

Egy olyan szerelmi történet részese leszel, amilyet csak a filmekben láttál eddig. A romantikus szerelem, amiről mindig is álmodtál, most valóra válik. Szakmai téren új lehetőségek várnak rád, egy igen értékes projekt aktív tagja leszel, ráadásul nem kis felelősséggel. Októberben kisebb problémák adódnak a párkapcsolatodban, ne hozz elhamarkodott döntéseket. A november kiegyensúlyozott lesz mind szakmailag, mind magánéleti szempontból.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek