Mit tanít az Univerzum számodra az év második felében?

Milyen volt eddig a 2019-es éved? Azt kaptad, amire számítottál, vagy teljesen másképp alakultak a dolgok? Most megtudhatod, hogy csillagjegyed alapján mi vár rád az év második felében!

Kos: Megtanulod, hogy te vagy a legfontosabb önmagad számára

Az év hátralévő részében megtanulod, hogy te legyél a legfontosabb önmagad számára, és azt is, hogyan fogadd el egyaránt a jó és a rossz dolgokat. Megtanulod az első helyre tenni önmagad, és rá fogsz jönni, hogy az életed csak akkor lesz teljes, ha nem hagyod, hogy a külső hatások irányítsák.

Bika: Élj úgy, ahogy szeretnél

Itt az ideje, hogy kilépj a rutinból, és végre azt az életet éld, amire mindig is vágytál. Légy önmagad, szeress szenvedéllyel, és élvezd az életet! Rá fogsz jönni, hogy a boldogság nem egy kiváltságos állapot, és te is megérdemled, akárcsak bárki más!

Ikrek: Hagyd a múltat a hátad mögött!

Ne szentelj több időt a rossz emlékek boncolgatására, hiszen a megtörtént dolgokon már úgysem tudsz változtatni. Felejtsd el a múltat, menj előre tovább, éld az életed. Koncentrálj a jelenre! A múltban megtanult leckéknek egészen biztosan egyszer hasznát fogod venni.

Rák: Vigyázz a lelkedre!

Az év második felében megtapasztalod a lényed érzékenyebb és a keményebbik oldalát is. Sok nehézségen vagy túl, de minden próbát keményen kiálltál, és megedződve járod tovább az utad. Vigyázz a lelkedre, öleld át önmagad szeretettel, és rá fogsz találni az igazi boldogságra.

Oroszlán: Légy türelmesebb!

Nem minden történhet körülötted fénysebességgel, éppen ezért meg kell tanulnod egy kicsit türelmesebbnek lenni. A csillagok állása most igazán kedvező lesz számodra, a legfontosabb, hogy adj időt magadnak, ne siettesd a dolgokat. Idővel mindent el fogsz érni, amiről eddig csak álmodoztál!

Szűz: Hallgass az intuíciódra!

A hónap második felében egy nagyobb változás lesz az életedben. Úgy érzed, hogy kissé elakadt az életed, és nem tudod, hogy merre menjél tovább. A csillagok most megtanítanak arra, hogy bízz jobban magadban, és nyugodtan hagyatkozz a megérzéseidre. A döntéseket igyekezz mindig a szíved hangjára figyelve meghozni.

Mérleg: Légy jelen az életedben!

Kissé mozgalmas volt az életed az utóbbi időszakban, itt az ideje, hogy végre egy kicsit lecsendesedj, és a jelenre figyelj. A múlt már nem számít, a jövő pedig még bizonytalan. Az egyetlen dolog ami számít, azt a jelen pillanat.

Skorpió: Tanulj meg úgy élni, ahogy szeretnél!

Próbálj meg úgy döntéseket hozni, hogy ne mások elvárásait vedd figyelembe. Figyelj egy kicsit befelé, és ha a szívedre hallgatsz, akkor sokkal kiegyensúlyozottabb életed lesz. Ha mások véleményére hallgatsz, soha nem fogod a saját utadat járni, és állandó elégedetlenség fog jellemezni.

Nyilas: Fogadd el a változásokat!

Az év második felében kellemes változások várnak rád! Úgy döntesz, hogy elhagyod a komfortzónád, és nekifogsz a terveid megvalósításának. Életed legszebb időszaka vár rád, végre boldog leszel és elégedett.

Bak: Megszabadulsz a mérgező ismerősöktől!

Kiegyensúlyozott időszak vár rád, és ez annak köszönhető, hogy úgy döntesz, megszabadulsz a negatív személyektől az életedben. Ne hagyd, hogy bárki rossz irányba befolyásoljon, éld a saját életed!

Vízöntő: Megismered a szeretet erejét!

Rá fogsz jönni, hogy mekkora ereje van a szeretetnek, és nem csak akkor ha kapsz, hanem akkor is, amikor adsz. Ne a külvilágtól várd el, hogy szeretetet adjon, hanem légy te az a személy, aki szereti önmagát. Nyisd meg a szíved a legcsodálatosabb érzés előtt!

Halak: Megtanulod leküzdeni az akadályokat!

A hónap második felében egy nehéz küzdelem vár rád, meg kell tanulnod leküzdeni az életedben állandóan felmerülő akadályokat. Ez szükséges ahhoz, hogy nyugodtan tovább tudj lépni! Szeretteid mindenben támogatni fognak!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.