Horoszkóp2019. júliusi horoszkóp: csillagjegyed szerint ez vár rád ebben a hónapban

2019. júliusi horoszkóp: csillagjegyed szerint ez vár rád ebben a hónapban

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Júliusban két különlegesebb égi jelenség lesz hatással az életünkre: július 2-án az Újhold és a Napfogyatkozás egybeesése, majd július 16-án a Telihold. Ebben a hónapban felgyorsulnak az események, viszont most itt az ideje, hogy egy kicsit lazíts, nyaralj, töltekezz, pihend ki az egész éves hajtást.

Kos

Nincs több kifogás, nincs több határidő, most az az elsődleges, hogy önmagadra figyelj, pihenj, testileg és lelkileg is megújulj egy kicsit. Itt az ideje, hogy rendezd egy kicsit a viszonyod a szüleiddel, legközelebbi barátaiddal. Lehetséges, hogy új lakást fogsz vásárolni, vagy karrierváltás történik az életedben.

Bika

Bizonyos változásokat kellene bevezetned az életmódodba, amíg még nem késő, keress fel egy orvost vagy egy táplálkozásszakértőt. Rá fogsz jönni, hogy az erőfeszítések meghozzák a várt eredményt. Fontos, hogy kimutasd, és kimondd, amit érzel, mert ha elfojtod őket, akkor előbb-utóbb betegségek kialakulásával fogsz küzdeni. Légy olyan önfeledt és boldog, hogy mások csodálva nézzenek rád.

Ikrek

A Vénusz hatására kisebb hullámok csapnak át a fejed fölött, de próbálj két lábbal állni a földön, bármi is történjen. Csábító, de egyben kockázatos kihívásokkal fogsz szembesülni, gondolkozz, mielőtt cselekednél. Rosszindulatú pletykákat hallhatsz vissza magadról, de ne foglalkozz velük, inkább vigyázz a tartalék pénzedre, ne költekezz feleslegesen.

Rák

A július másodikai Újhold igazán szerencsés lehetőségeket tartogat számodra, most változtass nyugodtan az életeden, vásárolj új ruhákat, újítsd meg a frizurádat, vagy kezdj új étrendbe. Ha egy kis bűntudatod támadna, ne foglalkozz vele, most minden újításra, lendületre szükséged lesz.

Oroszlán

Aktívan cselekvő, és kissé önző hónap vár rád. Egy kicsit mégis muszáj lesz lazítanod, mert hanem később megbánod. Azokat a feladatokat részesítsd előnyben, amelyek nagyon fontosak, a többit halaszd el későbbre. Tartalékolj az energiáddal, maradj távol a problémás helyzetektől, kerüld a veszekedéseket.

Szűz

Nagyon empatikus lesz ez a hónap számodra, valósággal elárasztanak az érzelmek. Próbáld meg egy kicsit más szemszögből nézni a dolgokat, és rá fogsz jönni, hogy az életed nem is olyan rossz. Találkozni fogsz egy olyan személlyel, akit rég nem láttál, viszont nagyon fontos volt számodra. Ne add át magad annyira az érzéseidnek, fordíts egy kicsivel több figyelmet a testi egészségedre is. Használd ki a nyár adta friss zöldségeket és gyümölcsöket.

Mérleg

Érdemes lenne megszabadulni bizonyos káros szokásoktól, amelyek csak lefelé húzzák az életed. Dolgozz ki olyan új stratégiákat, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy egy egészségesebb életet élj. Szabadulj meg a régi lelki sérülésektől, fizesd be az adósságaidat. Légy egy kicsit türelmesebb, és oszd be jobban az energiaforrásaidat!

Skorpió

Próbáld egy kicsit nyugodtan szemlélni a dolgokat, nem kell mindig maximumon pörögnöd. Ne reagálj minden körülötted lévő eseményre, hagyd, hogy csak úgy megtörténjenek a dolgok, hidd el végre, hogy a Föld nélküled is forog. Hallgass a megérzéseidre, ne menj bele felesleges kommunikációs csatákba, ne harcolj folyton azokkal, akik más véleményen vannak.

Nyilas

Kissé túlterhelt leszel ebben a hónapban, el kell döntened, hogy melyik irányba akarsz haladni, és ami nincs hasznodra, azt nyugodtan építsd le. A személyes és szakmai életedben változásokra számíthatsz, itt az ideje, hogy megfogalmazd, mi az, ami zavar. A fontos költségeket ne halogasd tovább, fizesd be idejében a számláidat.

Bak

Nem vagy túl derűlátó ebben a hónapban, ne hagyd, hogy a negatív gondolatok átvegyék az uralmat feletted. Nézz szembe a helyzettel, és hozz bátran határozott döntéseket. Érzelmileg túlterhelt leszel, ezért előfordulhat, hogy kisebb konfliktusokba keveredsz, próbáld külső szemlélőként figyelni az eseményeket. Légy egy kicsit megértőbb, és optimistább!

Vízöntő

Az egészséged legyen az első számodra ebben a hónapban, főleg, ha olyan tüneteid vannak, amelyeket eddig halogattál. A kiegyensúlyozott étrend, és az elegendő alvás már egy nagy lépés lehet az egészséged érdekében. Ha úgy érzed, hogy túl sok minden történik körülötted, vegyél egy mély levegőt, és próbálj befelé figyelni.

Halak

Érzelmileg kissé túlfűtött leszel, de próbálj kerülni minden olyan beszélgetést, amely vitába torkollna. Ha nem tudsz zöld ágra vergődni a munkahelyi nehézségekkel, inkább vegyél ki pár szabadnapot. Próbálj lazítani, ússzál, olvass, vagy végezz olyan tevékenységeket, amelyek ellazítanak. Tölts egy kicsit több időt a partnereddel, mert mostanában igencsak elhanyagoltad.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek