Horoszkóp2018-as októberi hónap horoszkópja: Erre számíthatnak a csillagjegyek!

2018-as októberi hónap horoszkópja: Erre számíthatnak a csillagjegyek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Októberi horoszkóp! Ezekre számíthatnak a csillagjegyek!

2018-as októberi hónap horoszkópja: Erre számíthatnak a csillagjegyek!

Készülj az októberre! Nincs más dolgod, mint elolvasni az alábbi horoszkópot. Kellemes időtöltést!

Kos

Az október számodra elhozza a harmóniát és a jólétet. Győzd le a saját korlátaidat. A karrieredben kellemes meglepetésre számíthatsz, ezért összességén csak jó dolgok fognak történni veled. Szóval, örülj és mosolyogj.

Bika

Pár napra vonulj vissza, és töltődj fel, mert erre szükséged van. A kudarcot, csalódást fel kell dolgoznod, amihez időre van szükséged. Kezdj új életet most októberben, törekedj jó kapcsolatot ápolni a családtagjaiddal.

Ikrek

Pénzügyileg ingadozó periódusban vagy, ami néha kiborít. Valami miatt nem tudod úgy beosztani a pénzt, hogy mindenre jusson. Ebben a hónapban lehetőséged lesz arra, hogy új karriert építs, amelyhez arra lesz szükség, hogy a kezedbe vedd az irányítást.

Rák

Gyűlölöd a hazugságot, a piszkos játszmákat, ezért mindig igyekszel magad olyan emberekkel körülvenni, akik lojálisak, tisztességesek. Ennek köszönheted a sikeredet. Ha a családodban konfliktus alakul ki, inkább ne lépj közbe, mert csak negatív energiákkal töltődsz fel.

Oroszlán

Októberben inkább lépj egyet hátra, és engedd, hogy a dolgok maguktól történjenek. A viselkedésmódoddal sokan nem értenek egyet, de te ne magyarázkodj, mindenki azt gondol, amit akar. Tanulj a tapasztaltakból, mert ezáltal bölcsebb leszel.

Szűz

Fáradékonynak érzed magad, nincs energiád semmire. A belső egyensúlyodat a csillagok állása befolyásolja, ezért érzed magad kissé ingerlékenyebbnek, zavartnak. A következő hetekben ezért tedd azt, amihez kedved van, mert így visszanyerheted az életörömöt.

Mérleg

Egy nehéz, problémás időszak után végre elérkezik az ideje a harmóniának, az egyensúlynak, legalábbis ami a személyes, családi életedet illeti. A munkahelyeden viszont számítanod kell nehézségekre. Ha be szeretnél fektetni valamibe, előbb kérj szakmai tanácsot.

Skorpió

Az október számodra a karrierről, a munkahelyedről fog szólni, mert meg kell alapoznod az anyagi függetlenségedet. A céljaidért keményen meg kell dolgoznod, nem szabad kompromisszumokat kötnöd, mert csak így lehetsz sikeres.

Nyilas

Ebben a hónapban sikerülni fog minden munkahelyi megbízás végére érned, ami nagy elégtételt és büszkeséget jelent számodra. Idén októberben valaki megtetszhet számodra, aminek lehet, hogy nagy szerelem lesz a vége.

Bak

Októberben személyiséged új oldalát ismerheted meg, ami hozzásegít a harmonikus élet megteremtéséhez. Ha el szeretnél indulni egy úton, de nem tudod, hogy melyik számodra a helyes, hallgass a megérzésedre, és tudni fogod az irányt.

Vízöntő

Nem jó, ha pénzt, az anyagi javakat isteníted, mert évek elteltével az őrület szélére kerülhetsz, magányos, kiközösített életet élhetsz. Októberben koncentrálj arra, hogy jó kapcsolatot ápolj a családoddal, mert a legfontosabb a szeretet, ami mindent körülvesz.

Halak

Ez a hónap nem lesz mentes pszichés, érzelmi feszültségektől, amelyek az egészségi állapotodra is hatással lesznek. Migrénre, izomfájdalmakra, pánikroham is számíthatsz. Ha teheted, keress fel egy pszichoterapeutát, és beszéld ki a problémáidat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek