Otthon2013-as lakásdekorációk a legújabb trend szerint

2013-as lakásdekorációk a legújabb trend szerint

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A tavasz és meleg idő kezdetével sokan közülünk érez késztetést arra, hogy lakását is új ruhába öltöztesse. Ha te is közéjük tartozol, és éppen csak az ihlet hiányzik a megvalósításhoz, akkor nyert ügyed van! Mi ugyanis összegyűjtöttük a legmenőbb lakásdekoráció-tippeket, az idei év legjavából.

viragos-tapeta

2013 ismét előtérbe helyezi a virág-motívumokat és a csíkokat. A belterekben ezek a minták foglalják el idén a főszerepet. Hogy te is kihangsúlyozd a lakásod falait, és a közönségesből tégy egy lépést az egyedi felé, az alábbi megoldások közül választhatsz.

1. Virágos tapéta semleges háttérrel

A virágmintás dekoráció idén is divatos, annyi eltéréssel számol az eddigi évekhez képest, hogy 2013-ban semleges alapon jelentkezik. Tapéta vagy textília formájában, a virágminta üdeséget, melegséget, életet visz a lakásba, és otthonosabbá, pihentetőbbé varázsolja a szobát.

A fehér alap a dizájnerek kedvence, ez ugyanis romantikus jelleget csempész a dekorációba, és megnagyobbítja a teret. Egyszerre több színt is variálhatsz, a lényeg az, hogy kellemesen csengjen össze a végeredmény. Legyen szó tapétáról vagy textíliáról, az összkép biztosan drámai lesz!

csikos-tapeta

2. Csíkos tapéta

Ha mozgalmasabb, dinamikusabb dekorációt szeretnél, a jó megoldást számodra a csíkok jelentik. Hogy a beltered energiával töltsön fel, és vibráljon körülötted, ugyanakkor elegáns és ízléses is legyen, mindezt a legegyszerűbben csíkokkal hozhatod létre. Tapéta, szőnyeg, sötétítők – bármelyiket is választanád, a csíkok elvégzik a dolgukat.

A piros, fehér és fekete azok a színek, amelyekhez a szakértők nagy előszeretettel nyúlnak. Mindezekkel viszont ajánlatos a minimalista dekoráció gyakorlása – tanácsolják a dizájnerek. A lényeg az, hogy bizonyos tárgyakat kiemeljünk anélkül, hogy megzavarnánk vagy megtörnénk a beltér harmóniáját, kellemes együttesét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek