Kuriózum178 nap alatt sétálta keresztül Amerikát az élő Forrest Gump

178 nap alatt sétálta keresztül Amerikát az élő Forrest Gump

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 25 éves (!) Nick Kleckner a kalandért feladta kényelmes életét, és 178 nap alatt gyalogolt el Floridától Kaliforniáig anélkül, hogy tudta volna hol fog aludni, mit fog enni, és egyáltalán mi történik vele.

Fotó: Nick Kleckner

Egyes emberek úgy tekintenek rá, mint az élő Forrest Gump, különleges teljesítménye miatt, de nomád túrája miatt a “Hobo Nick” (hajléktalan Nick) név ragadt rá.

Április 5-én indult Atlantic Beach-ből kaja, ivóvíz, pénz és különösebb útiterv nélkül, és az epikus 2500 mérföld átbattyogása után Huntington Beach-en, Kaliforniában kötött ki, majd’ 180 nap elteltével (a történethez az is hozzátartozik, hogy mindezt kizárólag gyalogszerrel tette meg, és 5 pár cipőt koptatott el közben).

Kleckner ezt írta a blogján: “egy elképesztő családban nőttem fel, ahol sosem volt gondunk a pénz miatt. Ez motivált arra, hogy egy hasonlóan veszélyes túrát ejtsek meg. Meguntam már a nyugodt, feszültségektől mentes életet, és kalandra vágytam, valamire, amit értékelni tudok. Amióta ezt a hajléktalan életet élem, igazán értékelni tudom mindazt amibe születtem, és teljesen átértékeltem az életem. Hálás vagyok, amiért ezt megtanulhattam, és volt bátorságom elindulni”.

Fotó: Reddit

Elhagyta családját, a munkáját, a barátait, mérföldeken, sivatagon, viharon és idegtépő éjszakákon keresztül gyalogolt, de végül mégis azt mondta, hogy ez volt a legértékesebb tapasztalat, amit eddig szerzett az életben.

Hobo Nick szeptember 29-én tudta le a gyalogos turnéját, amikor már tömegével várták barátai, családja és volt munkatársai Huntington Beach-en, Kaliforniában. Ölelés, gratuláció és megannyi könny volt a jutalma, nameg az a lelki és szellemi átalakulás, ami a hasonlóan hatalmas, emberpróbáló túrák során nyomot hagy a kalandorban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek