Koktél14 fiú után 45 évesen végre kislánynak adott életet: "A legnagyobb ajándék,...

14 fiú után 45 évesen végre kislánynak adott életet: “A legnagyobb ajándék, amit valaha el tudtunk képzelni”

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az édesanyának már volt 14 fia, és imádta is őket, de mindig is vágyott egy kislányra, és most végre teljesül az álma.

Kateri Schwandt és férje, Jay Schwandt még a középiskolában szerettek egymásba. Végül 1993-ban összeházasodtak, és családot alapítottak. A michigani házaspárnak már az egyetem alatt született három fia, de akkor még fogalmuk sem volt róla, milyen népes lesz a családjuk.

Házasságuk majdnem 3 évtizede alatt összesen 14 fiuk született: Tyler, Zach, Drew, Brandon, Tommy, Vinny, Calvan, Gabe, Wesley, Charlie, Luke, Tucker, Francisco és Finley. A szülők imádták a fiúkat, bár nem volt könnyű dolguk velük. Kateri mindig is vágyott egy kislányra, de az évek során lassan elveszítette a reményt.

Fotó: Schwandt család/Instagram

Még 2014-ben az édesanya azt nyilatkozta: „Ha lányunk születne, azt hiszem, sokkot kapnánk.” Hat évvel később azonban mégis valóra vált a nő álma, és 15. gyerekük egy kislány lett.

„A szüleimet végre megáldotta a sors egy kislánnyal, akiről már azt hitték, soha nem születik meg” – mesélte legidősebb fiuk, Tyler, aki azt mondta, csak nehezen tudták felfogni, hogy valóban kishúguk születik. Azt is hozzátette, hogy szerinte a szülei nem is készültek lánynevekkel.

A pár végül olyan nevet választott a kislányának, ami mindkét szülő nevét magában foglalja: Maggie Jayne egyik nevét édesanyja második nevéből, a Margaretből kapta, a Jayne pedig a Jay-ből ered.

Fotó: Schwandt család/Instagram

„Rendkívül boldogok és izgatottak vagyunk, hogy Maggie Jayne a családunk tagja lett. Ez az év sok szempontból emlékezetes volt, de Maggie a legnagyobb ajándék, amit valaha el tudtunk képzelni” – írta a büszke édesapa a közösségi médiában.

A családi fotókon egyértelműen látszik, milyen szoros kötelék fűzi össze a családtagokat, és Maggie igazán szerencsés kislány, hiszen 14 báty védelmezi majd őt, miközben felnő.

A népes család története már évek óta nagy figyelmet kapott a közösségi médiában, és sokan követték kalandjaikat, amit „14 Outdoorsmen” címen megosztott élő közvetítéseikben mutattak be. Miután kislányuk 2020-ban megszületett, még nagyobb lett az érdeklődés irántuk, és sokan gratuláltak az új családtaghoz.

Fotó: Schwandt család/Instagram

„Csodálatos. Nagyon örülök, hogy végre megkaptátok a lányt, akire olyan régóta vártatok” – írta az egyik hozzászóló.

„Én vagyok a legfiatalabb a családomban, és kilencen vagyunk testvérek. Mindig is elképesztően tiszteltem a szüleimet, és azt, ahogy mindig teljes erőből támogattak minket. Sok sikert kívánok a családotoknak” – tette hozzá egy másik felhasználó.

Fotó: Schwandt család/Instagram

Sokan azt is kiemelték, hogy Maggie-t biztosan elkényeztetik majd a testvérei, és igazi hercegnő lesz a családban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek