12 éve nem történt ilyen! Ma, november 8-án a Jupiter a Nyilas jegybe lép!

12 évvel ezelőtt lépett be utoljára a Jupiter a Nyilas csillagjegybe, és most is eléggé felforgathatja az emberek életét. A Naprendszer legnagyobb bolygója egészen 2019. december 2-ig fog a Nyilas jegyében tartózkodni.

12 éve nem történt ilyen! Ma, november 8-án a Jupiter a Nyilas jegybe lép!

Az asztrológusok a Jupitert jótevő bolygónak tartják, amely pozitív energiákat hoz, főként ha egy tűz elemű csillagjegybe lép, ahogyan ez most is aktuális, és az is fontos, hogy ebből a sok jóból a levegő, a föld elemű jegyek is részesülnek.

Konkrétan a következő csillagjegyek örülhetnek ennek a pozitív energiaáradatnak: Ikrek, Mérleg, Szűz, Bak, Nyilas, Oroszlán, és Skorpió.

Ezek a csillagjegyek végre megbékélhetnek a múltjukkal, sokkal függetlenebbek lehetnek, mint amilyennek eddig voltak. Életükben beköszönt a szeretet, a törődés, megszabadulhatnak a mérgező kapcsolataiktól.

Lesznek viszont olyan csillagjegyek is, akiknek a következő periódus nehezebben fog menni, ilyen a: Kos, Bika, Rák, Vízöntő és Halak.

A Rák jegyűek szerelmi csalódást élhetnek át, és ahhoz, hogy átvészeljék az érzelmi megrázkódtatást, keményen és kitartóan kell dolgozniuk, de ebben számíthatnak a Jupiter támogatására.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top