Napi Like10 nagyon fura tünet, ami sok embernél megjelenik! Meglepődsz, ha megtudod...

10 nagyon fura tünet, ami sok embernél megjelenik! Meglepődsz, ha megtudod mi lehet az oka!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Azok a személyek, akik tudatosan választják a spiritualitás útját és életmódjukkal, életfelfogásukkal, egyre inkább az Egyetemes Tudathoz kezdnek igazodni gyakran tapasztalnak meg olyan testi-lelki tüneteket, amelyek orvosi szempontból nem találnak kellő magyarázatra.

ferfi-kozelrol

A tudat fejlődése, a lélek rezgésszámának a növekedése egy tisztulási folyamat eredménye, amely során az ember lényének minden aspektusában megszabadul azoktól a folyamatoktól, amelyek nem az életet és a fejlődését támogatják. Ez sokak számára gyorsan és látványosan zajlik akár katartikus élményként, míg mások esetében a folyamat lassabban szelídebben bontakozik ki.

Íme, egy pár olyan lelki testi tünet együttes, illetve személyiségbeli változás amelyre ha nincs más magyarázat, akkor a testi lelki tisztulási folyamat rovására írható:

1. Az alvási szokások megváltozása

Sokan tapasztalnak meg nyugtalan felszínes alvást, gyakori megébredést, éjszakai álombeli üzeneteket, revelációkat. Nem ritka ugyanabban az órában történő váratlan megébredés és panoráma jellegű álmok látása sem. Az alvásigény lecsökkenhet akár pár órára is. Ritkább esetben megnövekedhet, ami azt az igényt jelzi, hogy az idegrendszernek pihennie kell.

Mit tegyél: Próbálj alkalmazkodni az új alvási szokásodhoz és a rendelkezésedre álló többletidőt hasznosítsd. Legyél kreatív. Írhatsz naplót, olvashatsz, meditálhatsz, vagy más olyan elfoglaltságod lehet, amire napközben nem jut időd.

2. Érzelmi hullámvasút és a múltbeli érzések visszaköszönése

Sokan panaszkodnak váratlan módon, derült égből megjelenő elsöprő érzelmi hullámokra. Öröm vagy bánat, ami látszólag pillanatok alatt és ok nélkül vesz birtokába. Azok a múltban történt lelki sérülések és konfliktusos emberi kapcsolatok, melyek nem lettek egyensúlyba hozva és lerendezve gyakran visszaköszönnek, esélyt adva arra, hogy elengedd a múltat, megbocsáss és szabaddá tedd magad és a másik személyt.

Mit kell tenned? Hagyd szabadon megjelenni az érzéseid és légy hálás, hogy többé nem kell ezekkel mérgezned a tested és lelked. Amennyiben lehorgonyzod magad ezekben és rágódsz rajtuk megbetegedhetsz.

3. Fura étrendi szokások és allergiás jellegű reakciók.

Meglepődhetsz, hogy milyen mértékben változik az étkezéssel kapcsolatos ízlésed. A tested ösztönösen kívánja azokat az ételeket, amelyek a legjobb egyensúlyi állapothoz tudnak juttatni. A vegetáriánus jellegű étrend a vibrációs szintet növeli, míg a húsfogyasztás segít abban, hogy ne szállj el teljesen és két lábbal álld meg a helyed az anyagi síkon. A szervezet nem fogadja be mindazt, ami nem természetes, így ne vedd zokon ha allergiás jellegű reakcióval válaszol amennyiben sok kémiai tartósítószert, színezéket, és más vegyi anyagot tartalmazó élelmet fogyasztasz.

Mit kell tenned? Légy intuitív és add meg a testednek amit kíván. Ne kínozd magad lehetetlen diétákkal, de kerüld a nagyipari forgalomban lévő kémiai maszlagot. Étkezés előtt áld meg az ételt és kérd meg a tested, hogy a számára legmegfelelőbb részeket hasznosítsa belőle.

4. Az érzékszervek kifinomulása és új percepciók megjelenése

Amennyiben a látásod és hallásod érdekes, de nem zavaró módon változik, szintén ne ijedj meg. Élvezd, hogy a színek, a formák új megvilágításban jelennek meg. Gyakorta láthatsz villanó apró fényeket, vagy az élőlények energetikai kontürjét. Hallásod kifinomulása által olyan apró zajokra is figyelmes lehetsz, amely eddig nem kötötte le a figyelmed. Csukott szemmel is láthatsz bizonyos színes fényjelenségeket vagy geometriai formákat, illetve hangforrás nélkül és hallhatsz bizonyos alapzajokat a füledbe.

Mit kell tenned? Légy türelmes, míg érzékszerveid átállnak az új rezgésszintre.

5. Energetikai hullámok

Gyakran érzed azt, hogy tele vagy energiával aztán pillanatok alatt kimerülsz. Egy újabb tünet, amely azt mutatja, hogy tested épp az új vibrációs szinthez szoktatja magát. Légy türelmes vele.

Tanács: Ha a fáradtság krónikussá válik pihenj, aludj, meditálj vagy menj ki a természetbe

6. Átmeneti jellegű nem súlyos testi panaszok

Gyakorlatilag bármely szerv és szervrendszer részéről megtapasztalható. Hát és derékfájás, vérnyomás és szívritmuszavar, emésztési problémák, kiütések, gyulladásos állapotok, szédülés, libidó megváltozás, izomgörcsök jelentkezhetnek. Ezeknél minden esetben ki kell kérni a szakorvos véleményét nehogy egy heveny vagy idült betegség tünet együttese bújjon meg a háttérben. Leggyakoribb a náthás tünetcsoport. Ezt vibráció szintjének az emelkedése váltja ki de nincs vírus a háttérben.

Mit kell tenned? Ne mellőzd a szakszerű orvosi kivizsgálást. Azonban ha meggyőződtél, hogy a tünetek csak átmeneti jellegűek és nincs komoly orvosi gond a háttérben legyél türelmes velük és adj időt magadnak. Hagyd a testedet, hogy kitombolja magát és megtisztuljon. Ne ess kétségbe, a félelem valódi betegségeket teremthet.

7. Váratlan életesemények

Halál, baleset, válás, nagyobb anyagi veszteség, vagy bármi olyan dolog, ami arra késztet, hogy átgondoljuk az életünket. Igen, spirituális kihívások ezek, amelyeknek az a szerepe, hogy a földi kötődésekhez való viszonyunkat rendezzük, és nehezített körülmények között is megtaláljuk magunkban a szeretet és együttérzés forrását.

Tanács: Mindenki viszi a maga sorsát és keresztjét. A karma kihívásai elől nem elbújni kell, hanem hálával fogadni, kipipálni és elengedni, a helyét meg szeretettel feltölteni.

8. Rohan az idő

Egyre többen panaszkodnak arról, hogy nem érik utol magukat, mintha az idő ezerrel pörögne és összefolynak a napok, hetek és hónapok. Valóban így van, a spirituális fejlődés egyik jele ez is.

Tanács: Barátkozz meg azzal, hogy a földi létformában létezik az idő és tér fogalma. Míg fizikai testben vagy ezzel meg kell barátkoznod. Tedd az időt a barátoddá és végezz meditatív gyakorlatokat, tudatosítsd a jelen pillanatot.

9. Megjelennek Mesterek az életedben

Mintha egy precízen megrendezett Univerzális színjátékban lennél, ahol épp akkor és ott jelenik meg a számodra fontos személy, amikor kell. Mindenki megtalálja az a tanítót, információt, iskolát, amelyre a leginkább szüksége van a fejlődésének az adott szakaszában. Ahogy a tudat kibontakozik és a vibrációs szint emelkedik egyre több az apró koincidencia, és a hétköznapi csodák. Élvezd.

Tanács: Kérd és megadatik. A számodra szükséges útmutatást mindig megkapod. Kérd az Őrangyalodat, a jobbik eszedet, a tanítódat vagy egy nálad tapasztalt bölcsebb ember tanácsát, ha tanácstalan vagy. Üdvözöld a csodákat, hiszen ezek életünk részei, csak megfeledkeztünk róluk.

10. Az elektromosság furán viselkedik körülötted.

Pillog a villanykörte, kimegy a biztosíték, elromlik gyakran a mobil vagy a számítógép. Nemcsak a testednek, hanem az elektromos eszközöknek is meg kell barátkozniuk az új elektromágneses térrel, ami körülvesz téged.

Tanács: Képzeld el az illető elektromos készüléket egy fényes védő burokba és köszönd meg hogy működik és segít neked.

Ha mindezek a dolgok ismerősök, és elkezdtél járni egy spirituális úton akkor nagy valószínűséggel meg kell barátkozz azzal a gondolattal hogy lényed folyamatosan egy magasabb vibrációs szinten kezd működni. Azonban fogadd meg a tanácsokat és figyeld és éld életed felelősséggel. Nem írható minden a spiritualitás számlájára és ne ess abba a tévhitbe, hogy ezentúl mellőznöd kell a szakszerű orvosi kivizsgálást.

Kívánjuk egy szelíd, természetes, békés és testednek-lelkednek könnyed spirituális fejlődésed legyen ezen a földi utadon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek