Kuriózum10 jele annak, hogy összetalálkoztál a lelki társaddal

10 jele annak, hogy összetalálkoztál a lelki társaddal

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Habár sokszor az élet nehézségei nem ezt igazolják, de mindannyiunknak létezik valahol a lelki társa a Földön. Vannak, akik könnyebben egymásra lelnek, míg mások sok kaland és tapasztalat árán futnak össze azzal a valakivel, aki mellett úgy érezhetik révbe jutottak.

Nagyon sokan úgy vélik, hogy az életük csakis akkor lehet kerek egész, ha rátalálnak a lelki társukra, ám ez nem teljesen így van. Sosem függhet valaki mástól az életünk és a mindennapjaink boldogsága. Hány és hány ember éli le úgy az életét, hogy valamilyen oknál fogva nem találta meg az igazi lelki társát, ám ez még nem jelenti azt, hogy valamivel is kevesebbek lennének azoknál, akiknek ez sikerült.

Akiknek mégis összejön és megtalálják a másik felüket, óriási szerencséjük van, hiszen a lelki társi kapcsolatokban óriási potenciál rejlik mindkét fél számára. De mégis honnan tudhatjuk, vagy honnan érezhetjük, hogy a lelki társunkkal hozott-e össze a sors avagy sem?

Nem könnyű erre a kérdésre megadni a válasz, viszont vannak érzések és dolgok, amelyeket csakis akkor tapasztalhatunk meg, ha ténylegesen a lelki társunkkal hozott össze az élet.

1. Ugyanazok a célok vezérelnek és ugyanazon értékrenden osztoztok

Persze lehetnek véleménykülönbségek, de általánosságban ugyanúgy látjátok a világot és ugyanazt akarjátok az élettől.

2. Olyan érzésed van, mintha már a születésedtől fogva ismernéd az illetőt

A köztetek lévő kapcsolat annyira különleges, mint egyetlen más kapcsolat sem. Folyton olyan érzésed van, hogy ti már valahol régebbről ismeritek egymást, és ez igaz is, hiszen minden bizonnyal már találkoztatok az előző életetekben.

3. Egymást teszitek egyre jobb és jobb emberekké

Kölcsönösen biztatjátok és terelgetitek egymást az úton, vigyázva arra, hogy együtt tapasztaljatok és fejlődjetek.

4. Az első találkozásotok igencsak furcsára sikerült

Az esetek többségében szinte a legabszurdabb helyzetekben vagy körülmények között botlunk bele a lelkitársunkba.

5. Mindketten mertek nyíltan beszélni a jövőről

Nem is kérdés, hogy a jövőt együtt képzelitek el, és egymás jövőbeli terveinek szerves részét képezitek kölcsönös módon.

6. A végtelenségig tisztelitek egymást

Elismeritek és fejet hajtotok egymás tudása és képességei előtt. Mindig odafigyeltek egymás jólétére és sosem tennétek olyat, amivel a másiknak bajt okoznátok.

7. Nincsenek köztetek tabuk

Szinte nincs olyan téma, amelyet ne veséznétek ki. A köztetek lévő kommunikáció nyílt, sallangmentes és őszinte.

8. Probléma nélkül elfogadjátok egymás hibáit

Tulajdonképpen azért is ragaszkodtok egymáshoz olyannyira, mert képesek vagytok meglátni egymásban a valódi embert, a maga hibáival és hiányosságaival együtt.

9. A tűzbe tennétek egymásért a kezeiteket

Aki szomorúságot okoz a lelki társadnak, az automatikusan nálad is elvágja magát. Szinte bármilyen helyzetben kiálltok egymásért és védelmezitek egymást.

10. Olyanról, hogy „féltékenység” még hírből sem hallottatok

Olyan biztos alapokon nyugszik a kapcsolatotok, hogy semmilyen külső dolog nem robbanthatja ezt a köteléket meg. A nyugodt bizalom a kulcsa a kettőtök viszonyának.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek