A 2017. augusztus 21-i teljes napfogyatkozás energiái pozitív változásokat tartogat számunkra!

Az augusztus 21-én, az Oroszlán jegyében történő teljes napfogyatkozás igazi erőket mozgat meg, melyek segítségedre lehetnek egy új fejezet kezdetében, és abban, hogy egyensúlyba kerülj önmagaddal.

A 2017-es teljes napfogyatkozás energiái pozitív változásokat tartogat számunkra!

A teljes napfogyatkozások rengeteg változást, átalakulást és újdonságok hordoznak, csakúgy, mint az újholdak. Néha talán már-már ijesztő az az erő, ami ezekben az időszakokban rejlik, de mindenképpen törekednünk kell arra, hogy a saját javunkra fordítsuk és fejlődni tudjunk általuk.

Annak ellenére, hogy napfogyatkozás minden évben van, az idei igen csak különleges, mert teljes napfogyatkozásról beszélünk, ami igen ritka jelenség.

Az átmeneti elsötétülés miatt sokan ördögi és negatív energiákat kapcsolnak a napfogyatkozáshoz, de ez teljesen téves és alaptalan. Az őseink szentül hitték, hogy a napfogyatkozás ideje alatt a Nap lehetőséget ad a sötétségnek a változásra, és az átmeneti fényhiány erőteljes spirituális energiákat kínál, amelyek segítenek a spirituális ébredésben.

Ezt akkoriban őseink úgy magyarázták, hogy a sötétség ideje alatt az emberiség inspiráló információkat kapott a felsőbb birodalmaktól, tehát a napfogyatkozás volt a kapocs a földi és a felsőbb világ között.

Az Oroszlán jegyében történő teljes napfogyatkozás rendkívüli energiái nagy hatással lesznek az emberekre. Az, hogy az energiák hogyan nyilvánulnak majd meg az emberekben, az nem lesz egyből szemmel látható. Idő kell, amíg mindenki felfogja és feldolgozza a pozitív energiákat, de sokunk léphet egy könnyebb és jobban járható útra, csak járjunk nyitott elmével és tekintsünk pozitívan a jövőbe! Ezekből a napfogyatkozás energiákból való építkezést még a Merkúr visszavonulása is nehezíti, ezért ne adjuk fel olyan könnyen.

A napfogyatkozás energiáinak befolyásoltsága alatt érdemes sodródni az árral, ne hozzunk hirtelen döntéseket, és főleg, ne ítélkezzünk! Az igazság a napfogyatkozás befejeztével úgyis a felszínre tör.

Az asztrológia szerint az Oroszlán csillagjegyet a Nap uralja, így ahhoz, hogy meg tudjuk érteni a napfogyatkozás fontosságát, először a Nap szimbólumát kell megértsük. A Nap természetesen a fény szimbóluma, ugyanakkor az egót is képviseli. A saját egónkat a Nap, míg a mélyebb és rejtettebb személyiségünket a Hold szimbolizálja. Így, míg a Nap eltakart állapotában van, addig a mélyről jövő igazi lelkünk képes felülkerekedni az egónkon, és felszínre törni a nap kellős közepén. Tehát, hogy jobban megértsük a Napfogyatkozás mögöttes tartalmát: a jelenség ideje alatt az közelebbi és szorosabb kapcsolatba kerülhetünk saját magunkkal, a lelkünkkel. Ez idő alatt képesek vagyunk letenni a hétköznap álarcait és megtapasztalni az igazi énünket.

Fedezd fel önmagad! – ez az igazi üzenete a napfogyatkozásnak.

Végre lehetőségünk lesz ráhangolódni a saját belsőhangunkra, rátalálhatunk a mélyen bennünk lakozó szikrára, mely elég erőt ad terveink megvalósítására. Használjuk ki ezt a remek lehetőséget és kövessük tudatosan az érzéseinket, mert az energiák segítségével biztos, hogy a jó úton járunk!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.


Ha tetszett a cikk, nyomj egy Like-ot is.


Comments Closed

Top