Napi LikeZseniális videó készült a hópelyhek születéséről

Zseniális videó készült a hópelyhek születéséről

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A világ egyik legszebb dolga tud lenni kandalló által fűtött szobából kinézni az ablakon, és csodálni a sűrű hópelyhek hullását, majd eltűnését. Sokszor olyan, mintha óriási csillagok érkeznének a semmiből, és tűnnének is el a semmibe. Számtalanszor merül fel bennünk, hogy honnan lesznek a hópelyhek, és hogyan alakul ki ez a csodálatos csillagforma.

hopehely

Az alábbiakban egy igencsak közeli képet kaphatunk a hópelyhek születéséről. Érdemes megnézni ezt a csodálatos videót, lehet, hogy a telet nem szeretjük meg, de a hópelyhek világa csodálatos.

Amióta világ a világ, érdekli az embereket, hogyan keletkeznek a hópelyhek. Sok találgatás volt már ezzel kapcsolatban, és mára már egészen biztosan lehet tudni, hogyan keletkezik egy hópehely. Azonban, az elméleten túl, sokkal jobban szeretnénk ezt tudni gyakorlatban is.

Alexej Klijatov orosz fotós saját kezűleg készített kamerájával örökítette meg egészen közelről, hogyan születnek a hópelyhek. Az alábbi kétperces videó pont azt a pillanatot örökíti meg, amikor a vízcseppből hópehely keletkezik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek