BlogX-Faktor tábor: a hangszálak és az idegek harca

X-Faktor tábor: a hangszálak és az idegek harca

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az X-Faktor tehetségkutató műsor eljutott a nyári tábor bemutatásáig, ahová elvileg a legjobbak biztosították be a helyüket az előválogatások után. Az elvárások magasak és a “rostálás” során csak az igazán jók maradhatnak a műsorban.

_BBF5158

A versenyzőket hármas csoportokra osztották, így az egyéni tehetség mellett más erőforrásokat is kellett mozgósítani. A résztvevők, egymás ellen harcolva, de mégis egymást segítve kellett hozzák a legjobb formájukat. Geszti szerint ebben a “halálfutamban” csak a valódi tehetségek maradhatnak meg.

A siker nemcsak egy jó hang, hanem az a képesség is, hogy tudj élni az éppen akkor adott lehetőségekkel. A ma esti műsor így lett nemcsak a hangszálak, hanem az idegek harca is, úgy a versenyzők, mint a zsűri számára is. A fáradtság mindenkire rányomta a bélyegét és talán a “zsűri szék urai” sem tudtak olyan színvonalat hozni a mai montázsban, mint amit a versenyzőktől elvártak.

Kevesebb csillogó tekintet és elismerő mosoly volt az arcokon, de reméljük, hogy a tovább jutó 60 személy valamelyikében ott rejtőzik a nagy X, amiért érdemes lesz hétről hétre nyomon követni a műsort.

Nézz vissza pár produkciót itt:

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek