KuriózumVízallergiája miatt sírnia sem szabad egy brit nőnek

Vízallergiája miatt sírnia sem szabad egy brit nőnek

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Felfoghatatlannak tűnő betegségben szenved egy 43 éves brit nő. Barbara Wird vízallergiás, és már húsz éve nem ihat vizet. A betegség annyira súlyos, hogy akár néhány csepp víz is az életébe kerülhet – olvasható a Daily Starban.

95369A kétgyermekes anya különös betegségére akkor derült sor, amikor az esti zuhany olyan súlyos allergiás reakciókat váltott ki belőle, hogy kórházba kellett vinni. Az anafilaxiás sokk kis híján az életébe került. Azóta temérdek mennyiségű hisztaminon él, és bárhová megy, két injekció van nála roham esetére. A nőnek a lehető legdrasztikusabb módon kerülnie kell a vizet, nem izzadhat, sőt a sírás is veszélybe sodorhatja az életét.

A betegségére már a húszas éveiben felfigyelt Barbara, és az évek folyamán a helyzet egyre romlott. Ha csak egy kis mennyiségű víz is éri a testét, kiütések tömkelege lepi el, valamint súlyos asztmás roham kíséri a jelenséget. Az orvosok tehetetlenül állnak a különös betegség előtt, mivel egyelőre nem tudják, hogy mi válthatta ki az allergiás tüneteket. Amíg gyógymódot nem találnak rá, addig a nőnek együtt kell élnie ezzel a helyzettel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek