Napi LikeValószínűleg ez a mai nap legcukibb VIDEÓ-ja!

Valószínűleg ez a mai nap legcukibb VIDEÓ-ja!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Bátran állíthatjuk, hogy egy kisbaba jövetele a családban az egyik legnagyobb esemény és igazi csoda. A gyerekek által teljesedik ki a család és ők jelentik a legnagyobb kincset a szülőknek a Világon. Amikor a szülők a kisbabát várják, szeretnék, ha ez a pillanat emlékezetes maradhatna, még akkor is, ha a kicsi csak később tudatosíthatja, majd hogy mi is történt az Ő születése körül.

teddy-maci

Chris és Aimee Knutson Minnesotaból arra gondoltak, hogy egy nem szokványos módon örökítik meg a gyermekvállalás és a baba érkezésének pillanatait. Amikor megtudták, hogy kisbabát várnak vettek egy plüssmacit, akit Teddynek kereszteltek és arra gondoltak, hogy ez lesz a kisbaba lelki játszótársa már élete első pillanataiban.

Chris, aki többek között színész valósággal életet adott a képzelőereje és a technika által ennek a kis macinak. Készített egy kisfilmet, ahol a játékmaci szemszögéből mutatja be azokat az eseményeket, amelyek a kisbaba jövetelét megelőzték, illetve az első találkozásuk nagy pillanatát.

Az első mozzanat, az volt amikor Teddy maci meglátja a pozitív terhességi tesztet és abban a pillanatban rájön, hogy hamarosan lesz egy új barátja és játszótársa. A maci annyira boldog, hogy körbetáncolja a házat, és ha tehetné, akkor világgá kürtölné a jó hírt.

És hogy mi lesz a folytatás, azt megtekintheted a rövid videóba, amely gyorsan a kismamák, kisbabák és apukák kedvence lett a világhálón.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek