KuriózumValóban létezhet a Nagylábú?

Valóban létezhet a Nagylábú?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy amerikai vadász azt állítja, lelőtt egy különös lényt, melyet hónapokon át vizsgáltak a tudósok. Rick Dyer Bigfoot-vadász és marketing menedzsere azt írják, hogy már DNS-teszt is bizonyítja a Nagylábú létezését. A férfi szerint számtalan kudarcos próbálkozás után 2012-ben sikerült lőnie egy példányt, melyet a tudósok alaposan megvizsgáltak, és mára bizonyították, hogy valóban különleges lény került puskavégre.

nagylabu

Dyer menedzsere elmondta: a tudósok szerint a lény DNS-e nem egyezik meg egyetlen állatéval sem, de az emberéhez sem hasonlítható, állománya teljesen egyedi. Az állítólagos tetemmel a vadász világkörüli útra indul, összesen tíz országban lesz kiállítva.

A vadász a texasi San Antonio melletti hegyekben élő hajléktalanoktól tudta meg, hogy ott élnek ilyen lények. Elmondása szerint szarvasvizelettel meglocsolt sertésbordával csalogatta elő őket. Mikor a hím enni kezdett agyonlőtte. Rick elmondta, azért kellett megölni a lényt, mert nem voltak megfelelő eszközei ahhoz, hogy élve elfogja őket. A vadász több lényt is látott az erdőben, melyeket egy óriás gorilla és az ember keverékeként írt le.

Dyerék szerint a vizsgálatok megállapították, hogy a lények eszesek voltak, karmaikkal a fára tudtak kapaszkodni és gyorsak voltak. Magasságuk két és fél méter, súlyuk pedig meghaladta a 360 kilogrammot. A lény létezését eddig semmilyen konkrét bizonyíték nem támasztotta alá, csupán lábnyomai utaltak létezésére, ezért szenzáció lenne, ha igaznak bizonyulna a vadász története, amelyet egyre többen vonnak kétségbe. Dyer ugyanis 2008-ban már előállt egy tetemmel, amiről kiderült, hogy gumibábu. Ő és menedzsere ugyanakkor nem nevezték meg a „washingtoni egyetemet”, amely az állítólagos vizsgálatokat elvégezte. A lényről egy videó is készült korábban, ám ennek hitelességét sem tudták bizonyítani.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek