KuriózumValóban elérkezik a világvége április 23-án, ahogyan ez a Bibliában is meg...

Valóban elérkezik a világvége április 23-án, ahogyan ez a Bibliában is meg van írva?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az összeesküvés elméletének követői szerint, április 23-án egy újabb világvége fog bekövetkezni, melyről a Biblia is említést tesz.

Valóban elérkezik a világvége április 23-án, ahogyan ez a Bibliában is meg van írva?

Április 23-án a Nap, a Hold és a Jupiter felsorakozik a Szűz csillagképben, és akkor lesz látható, a Biblia által is megemlített „Halál bolygó”, a Nibiru. Az elmélet követői szerint, ez be fog következni, hiszen már a múlt év novemberétől megfigyelhető a három bolygó együttállása.

A Biblia a következőképpen tesz említést róla, az Apokalipszis 12-dik fejezetében: „Egy jelenés lesz látható az égbolton: egy női alak, a nap sugaraiba burkolózva, lába előtt a Holddal, fején pedig 12 csillagból készült koronával (…) Áldott állapotában van, és szülés fájdalmai kínozzák!”

A hívek szerint ez a jelenség, nem más, mint maga Szűz Mária. Bár a bolygók ilyen szerű együttállása 12 évenként előfordul, ezúttal mégis kiegészül néhány érdekes jellel. Ezen elmélet legismertebb követője David Meade.

Szerinte az elmúlt évben a világvégének szeptemberben kellett volna bekövetkeznie, majd miután ez nem történt meg, októberre jósolta. A “Halál bolygója”, tulajdonképpen egy, a Naprendszerünk szélén található bolygó, viszont nincs köze a csillagászok által, januárban felfedezett 9-dik bolygóhoz. Erről a bolygóról azt tartják, hogy befolyásolja az összes többi gravitációs mezejét és képes lesz megváltoztatni a Föld klímáját.

A követőkkel ellentétben, a NASA azt tartja, hogy ez a bolygó nem is létezik, mivel nem találtak ráutaló bizonyítékokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek