KuriózumVálassz egyet a buddhista szerzetesek közül, és egy csodálatos üzenetet kapsz erre...

Válassz egyet a buddhista szerzetesek közül, és egy csodálatos üzenetet kapsz erre az évre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A buddhista filozófia szerint úgy érhető el a boldogság állapota, ha tudatosan a fejlődésünkre koncentrálunk, és megtanuljuk, hogy az életben minden mulandó. Az alábbi buddhista üzenetek segítenek átalakítani az életed.

Válassz egyet a szerzetesek közül, és megtudhatod, hogy melyik az a bölcselet, amely segítségedre lesz az életed irányításában!

Ha az első szerzetest választottad

Körültekintő, óvatos és békés magatartásod segítségével lépésről-lépésre haladsz az életben. Tisztában vagy vele, hogy a negatív érzések visszahúznak, és nem segítik a fejlődésed. Próbálj minden nappal egyre jobb és jobb lenni.

Néha hajlamos vagy negatívan ítélkezni azokról, akik nem a te álláspontodat osztják. Fogadd el, hogy mindenki a saját életét éli, nem szabad ítélkezni, tiszteletben kell tartani másokat, és gondolatban kívánd mindig a legjobbat mindenkinek. Maradj empatikus és jószívű minden helyzetben.

Ha a második szerzetest választottad

Általában boldog és optimista ember vagy, mindenben meglátod a jót, olyan emberekkel veszed körül magad, akik elősegítik, hogy meglásd a dolgok pozitív oldalát. Tisztában vagy vele, hogy a pozitív élmények sokkal fontosabbak, mint az anyagi javak.

Nézz csak körül, mindened megvan az életben, amire szükséged van, itt az ideje, hogy egy kicsit letisztázd a kavargó gondolataidat. Próbálj lelkileg megnyugodni, és akkor meglátod, sorban nyílnak meg előtted a lehetőségek.

Ha a harmadik szerzetest választottad

Ha ezzel a mosolygós szerzetessel azonosulsz, akkor egészen különleges módon látod a világot. Az életben számtalan olyan lehetőség van, amely által jobbá teheted a világot, és a saját életedet is. Tiszta és határozott elképzelésed van az életről, és emelett mindig kitartasz.

A kreatív munkákban nagyon tehetséges vagy, imádsz rajzolni, barkácsolni, és minden olyan tevékenységet, amely alkotó folyamatot igényel. Bízz egy kicsit jobban önmagadban és a képességeidben, mert az alacsony önbizalmad a legnagyobb akadály az életben. Menj előre kitartóan, és valósítsd meg mindazt, amit az élet előkészített számodra.

Ha a negyedik szerzetest választottad

Akkor inkább az ész vezérel, mint az érzelmek. Hiszel abban, hogy a logikus gondolkodás által előbb tudsz jutni, ezért mindennek az okát és célját kutatod. Nagy hangsúlyt fektetsz a személyes fejlődésedre, szeretsz új dolgokat olvasni és felfedezni, mindig készen állsz konstruktív beszélgetésekre.

A belső békéd érdekében szeretsz néha egy kicsit visszavonulni, egyáltalán nem bánod, ha néha nem kell részt vegyél az aktív társadalmi életben. Mindannyiunknak szüksége van személyes térre, de vigyázz, hogy ez a szokásod ne váljon károssá. Az ember társas lény, és szükségünk van emberi kapcsolatokra.

Ha az ötödik szerzetest választottad

Nagyon elkötelezetten harcolsz a céljaid elérése érdekében, a kihívások általában motiválnak, mindig a belső erődre támaszkodsz, soha nem adod fel. Jól tájékozott személy vagy, az élet több területén megállod a helyed, éppen ezért könnyen megoldod a problémákat.

A türelemmel azonban eléggé hadilábon állsz, nem ártana egy kicsit fejleszteni ezt a tulajdonságodat, hiszen sokszor szükséged lehet még rá az életben. Fogadd el, hogy nem akkor történik minden, amikor szeretnéd, hanem pontosan a megfelelő időben.

Ha a hatodik szerzetest választottad

Csak akkor érzed jól magad, ha minden percről-percre meg van szervezve az életedben, perfekcionista személy vagy. Úgy gondolod, hogy a világnak sok változásra van szüksége, és mindent megteszel a pozitív átalakulások érdekében, kezdve a személyes életeddel.

Nagyon erős a felelősségtudatod, de a cél érdekében nem félsz kilépni a komfortzónádból. Jó lenne, ha egy kicsit több időt szánnál a pihenésre, feltöltődésre, így inkább tudnád élvezni az élet nyújtotta lehetőségeket. Csökkentsd a stresszt az életedben, és akkor a munkád is pozitív érzéssel fog eltölteni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek