KuriózumVálassz egyet a 9 szem közül és derítsd ki mit rejt a...

Válassz egyet a 9 szem közül és derítsd ki mit rejt a személyiséged!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Válassz egyet a képen látható 9 szem ábrája közül, és megtudod, milyen titkokat rejt a személyiséged!

Válassz egyet a 9 szem közül és derítsd ki mit rejt a személyiséged!

Az alábbiakban bemutatott teszt, nagyon elterjedt a közösségi hálón és rávilágít arra, hogy kiválasztója milyen fontos személyiségjegyekkel rendelkezik. Ha kiválasztottuk a nekünk tetsző szem ábráját, nézzük az alábbiakban, hogy mit is jelenthet az!

1. Szem – Extrovertált, vagyis a külvilág felé forduló személyiségtípus, aki akkor érzi jól magát, ha minél több inger éri. Segítőkész, aki soha nem zúdítja saját gondjait mások nyakába, és úgy véli, hogy mindenki megérdemli a szeretetet.

2. Szem – Gondoskodó, szeretni tudó személyiség, akit nagyon megérintenek mások problémái. Jó barát, aki feladatának tartja ugyanakkor a világ megváltását.

3. Szem – Pesszimista alkat, aki ott is problémát lát, ahol nincsen, és ezen folyamatosan képes rágódni. Nem képes észrevenni a jót a mában, hiszen folyton azon aggódik, mi fog történni holnap.

Ezt már láttad? Személyiségteszt: Válassz egy virágot, és tudd meg, mi jellemző rád!

4. Szem – Képes a felmerülő problémák megoldására, és minél nagyobb egy probléma, annál nagyobb jókedvvel oldja meg azt. Szeret elmerengeni az élet nagy kérdésein, és nem zavarja, hogyha hiányosak az ismeretei egy adott dologgal kapcsolatosan.

5. Szem – Egy örök rejtély, akit nehéz megérteni, hiszen még maga sincsen tisztában önmagával. Hallgatag, akinek sorsa bármerre veheti a fordulatot.

6. Szem – Érzékeny a részletekre, aki nem fél kimutatni érzéseit bármilyen körülmények között. Előrelátó és nem engedi közel magához az embereket, hogy ne sérülhessen ez által.

7. Szem – Egy vibráló személyiség, aki sokszor meggondolatlanul, cselekszik, ugyanakkor energikus és határozott véleménnyel rendelkezik mindenről.

8. Szem – Hiteles személyiség, aki soha nem játssza meg magát. Nehezen változtat nézőpontján és képes áthágni más embereken, csakhogy az ő igaza érvényesüljön. Társai csodálják, szeretik és mind a nyomdokaiba szeretnének lépni.

Ezt már láttad? Pszichológiai teszt: Válassz egyet az alábbi fák közül, és megtudhatod, hogy mi vár rád az újévben!

9. Szem – Nagyfokú empátia jellemzi, aki számára nyitott könyv a nagyvilág és az emberek. Messziről kiszúrja a hazugságot és sokat törődik embertársai érzelmeivel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek