LélektárVálassz egyet a 3 mandala közül, és megtudhatod, hogy milyen fajta spirituális...

Válassz egyet a 3 mandala közül, és megtudhatod, hogy milyen fajta spirituális tisztulásra van szükséged!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A spirituális tisztaság épp olyan fontos, mint a személyes higiénia, az emberek többsége mégsem fektet elegendő hangsúlyt rá. Gyakran csak olyankor kezdenek ezzel foglalkozni, amikor már túl késő, mivel a felgyülemlett feszültség nagyfokú stressz állapotot okoz, és innen már sokkal nehezebb visszafordítani a nyugalmi állapotot.

Válassz egyet a 3 mandala közül, és megtudhatod, hogy milyen fajta spirituális tisztulásra van szükséged!

A spirituális tisztítást ajánlatos lenne minden hónapban minimum egyszer elvégezni, még akkor is, ha látszólag úgy érezzük semmilyen gondunk sincs.

Az alábbi 3 mandala közül válaszd ki azt, amelyik valamiért megfogott, így megtudhatod, hogy milyen típusú spirituális tisztításra van szükséged.

1. Energiagyógyítás

Úgy az elméd, mint a tested és a lelked is szomjazik már az energia után. Egy relaxáló masszázs, akupunktúrás kezelés, Reiki, Craniosacralis terápia, vagy csak valamilyen egyszerű testmozgás is képes feltölteni. Saját magad is végezheted, de hosszútávon jobban teszed, ha egy hozzáértő szakemberhez fordulsz. Az energiakezelések lényege a megelőzés, segítenek elkerülni a szervezet tönkremenését.

2. Energiavezeték elvágása

Az egészségtelen érzelmi vezetékek csak nőnek és megsokszorozódnak, ezért rá kell szánnod magad, és a negatív energiájú vezetékeket el kell vágnod, és törekedned kell arra, hogy ne vonzz be újakat az életedbe. A megtisztuláshoz kérd Mihály arkangyal segítségét, nyisd meg a szívcsakrádat és engedd, hogy a feltétel nélküli szeretet átjárjon.

Ezt már olvastad? Válassz egy elefántot és tudd meg, hogy milyen lelki szerződés köttetett számodra még a Földre születésed előtt

3. Védelmezés

Ha bármikor egy kis védelemre lenne szükséged hívd segítségül Mihály arkangyalt, aki fényével képes megszabadítani az alacsony rezgésű energiáktól, így megtisztulhat az elméd, tested és szellemed is. A megkönnyebbülést szinte azonnal érezni fogod, mert már nem keríthetnek magukba a negatív energiák.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek