LélektárVálassz egy elefántot és tudd meg, hogy milyen lelki szerződés köttetett számodra...

Válassz egy elefántot és tudd meg, hogy milyen lelki szerződés köttetett számodra még a Földre születésed előtt

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A lelki szerződés tulajdonképpen egy egyezmény két lélek között, ami még azelőtt köttetik, mielőtt a két lélek a Földre születne. A szerződés lényege, hogy a két lélek különleges okok miatt találkozni fog a bolygón töltött életük alatt.

Válassz egy elefántot és tudd meg, hogy milyen lelki szerződés köttetett számodra még a Földre születésed előtt

Mindannyiunknak számtalan ilyen szerződése van anélkül, hogy tudatában lennénk. Ha egy lépést hátrább lépünk, és más szemmel kezdjük nézni kapcsolatainkat, akkor rájöhetünk az összefüggésekre, melyekből energiát meríthetünk, és elindulhatunk az önmegvalósítás útján.

Ahhoz, hogy rájöjj jelenleg milyen lelki szerződés megtapasztalója vagy, válaszd ki azt a szimbólumot, amelyikkel úgy érzed a legjobban egy hullámhosszon vagy.

1. Tudatosság hiánya/ Tudatosságtól való félelem

Észrevetted már, hogy amikor már kicsit egyenesbe kerülnél, és a bankszámládon is összegyűlne egy kis plusz pénz akkor mindig jön egy váratlan kiadás, és rögtön egy újabb anyagi mélypontra kerülsz? Idővel már azon is gondolkodtál, hogy valaha is vissza áll minden az eredeti állapotába, vagy megint jön egy újabb meglepetés? Itt a dolog kulcsa az, hogy ne hagyd, hogy ezek az anyagi korlátozottságok visszatartsanak. A kérdés az, hogy: Ezek a kiadások azért jönnek újra és újra, mert nem tartod magad olyan embernek, aki megérdemelné a bőséget, vagy mindig abban a tudatban élsz, hogy ha végre kicsit jól mennek az ügyeid, mindig jön valami, és megsemmisíti mindazt, amiért oly keményen dolgoztál?

A lelki szerződésed lényege, hogy le kell küzdened a tudatosság hiányát. Mindig lesznek újabb lehetőségek a környezetedben, csak fel kell ismerned őket. Mindig tégy magadnak újabb és újabb ígéreteket, hogy megpróbálod a lehető legjobbat kihozni magadból, és le kell szokj a negatív gondolkodásról és hozzáállásról is. Így ha lassú tempóban is, de képes leszel lábra állni anyagilag, de megéri az erőfeszítést.

Ezt már olvastad? Mit veszel észre először az alábbi képen? A válaszodon te is elcsodálkozol majd!

2. Magabiztosság/Identitás

Kényelmetlenül érzed magad, ha a figyelem rád szegeződik és te vagy a középpontban? Sokszor azon kapod magad, hogy mások szükségleteid a sajátod elé helyezed? Lehetséges, hogy mindezt azért teszed, mert a tudatalattidban úgy érzed, hogy mások jóváhagyásához és véleményéhez vagy kötve? A lelki szerződésed lényege az, hogy jöjj rá ki is vagy valójában, és mert feltárni személyes adottságaidat a világ előtt. Igen, valóban szép dolog másokat támogatni, mindaddig, amíg nem mások kerülnek a prioritási lista elejére saját magad helyett. Sokszor azt veheted észre magadon, hogy a személyiséged más emberek érzelmeitől, akaratától függ.

A magabiztosságod megerősítéséhez mondj minden nap mantrákat, keress pozitív megerősítéseket és kijelentéseket, mindaddig, amíg úgy nem érzed, hogy most már képes vagy szabadjára engedni a valódi énedet. Következő lépésként figyelmedet a személyes képességeidre fordítsd és kezd el ezeket fejleszteni. A saját céljaidat, terveidet helyezd az első helyre, és hagy magadnak elegendő időt a kikapcsolódásra is. Befejező lépésként pedig állj ellen annak, hogy mindenkinek az ügyes bajos dolgát te intézd el, egyszóval lassan szokj le az anyáskodásról.

Ezt már olvastad? Mit üzen a lelked? – Válassz ki azt a tollat, amelyikkel a legjobban rezonálsz

3. Lemondás/Elengedés/A változástól való félelem

Sokkal többet maradsz egyes kapcsolatokban vagy szituációkban, mind kellene? Sokszor úgy érzed, hogy néhány kapcsolatod egészségtelen és az egymástól való függőség tartja életben? A lelki szerződésed nagyon úgy tűnik arról szól, hogy gondjaid vannak az elengedéssel és félsz az egyedülléttől. Ez nem azt jelenti, hogy nem ismernéd fel a mérgező kapcsolatokat, itt a lényeg az, hogy a megszokások embere vagy, aki retteg a változástól, és inkább benne ragad egy rossz kapcsolatban vagy szituációban, mintsem hogy egyedül legyen.

A szerződésben résztvevő másik fél abban van segítségedre, hogy túljuss ezen az állapoton, és rájöjj, hogy önmagadban is milyen erős vagy. Rá kell gyere, hogy tulajdonképpen miből is fakad az egyedülléttől való félelmed. Meg kell tanulnod elengedni, és magabiztosan otthagyni egy kapcsolatot, amelyik már semmi jóval nem szolgál a számodra.

Forrás: awakeningpeople.com

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek