KuriózumVálassz egy kártyát és tudd meg, milyen tapasztalatokat tartogat számodra az előtted...

Válassz egy kártyát és tudd meg, milyen tapasztalatokat tartogat számodra az előtted álló hét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Most aztán mindannyiunknak szüksége lehet egy kis útmutatásra, így nem is kell mást tenned, mint kiválasztani a számodra legszimpatikusabb kártyát és máris megtudhatod, mit tartogat számodra a soron következő hét?

1. Ezen kártya szerint egy eléggé komoly személyes sikert ünnepelhetsz meg a jövő hét során. Ez a cél, amelyet elérsz csak tovább erősíti benned azt az érzést, hogy jó úton jársz, viszont ez a siker, mint említettük személyes jellegű, tehát nem a karrieredhez köthető.

Éppen ezért ez az „ünneplés” is inkább a lelkedben fog lezajlani, aminek a pozitív energiái most végre nyugalmat hozhatnak a már régóta dúló lelkednek. Mindegy, hogy milyen kicsi ez a siker, a lényeg, hogy éld meg a siker élményét és ünnepeld a személyes fejlődésed!

2. Az előtted álló pár nap kihívások elé állítanak és akár jelentősebb késések is becsúszhatnak. A dolgok valahogy nehezen akarnak úgy alakulni, ahogyan szeretnéd, ezért folyamatosan mindent figyelemmel kell követned, hogy valahogy kiküszöböld a problémákat.

A feszült légkör miatt pedig nagy kísértést érzel, hogy tele tömd magad koffeinnel, cukorral, energiaitallal meg szénhidráttal, de ne tedd! Nyerj energiát inkább egészséges forrásokból, fogyassz sok gyümölcsöt, zöldséget és vizet. nem mindegy, hogy milyen „üzemanyaggal” látod el a szervezeted.

3. Ritka időszakot élsz át, mert most valahogy úgy érzed, hogy minden egyensúlyban van: a szerelmi életed is és a szakmai életed is. Hagyj magadnak lehetőséget kiélvezni ezt az állapotot, mert azért lássuk be, nem semmi időszakon vagyunk túl. Töltekezz fel ebből a harmóniából, és adj bátran másoknak is az energiádból, mert mindenkire ráfér a boldogság.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek