Napi LikeUNDORÍTÓAN nézel ki! Egy videó, amelyet minden nőnek látnia kell!

UNDORÍTÓAN nézel ki! Egy videó, amelyet minden nőnek látnia kell!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Aki egy kicsit is eltér a többségtől, másképp gondolkodik, öltözködik, könnyen kirekesztettnek érezheti magát, még ebben az elfogadónak, toleránsnak hitt nyugati társadalomban is. A lelki problémák, a frusztráció, az elégedetlenség nagyon rosszindulatú embereket képes „kitermelni”, akik szitkozódnak, megjegyzéseket tesznek másokra, kitámadnak mindenkit. Közben csak belül, saját magukkal nincsenek rendben.

video2015-07-11

A legnagyobb videómegosztón a My Pale Skin felhasználó által közzétett rövidfilm éppen erre próbál rávilágítani.

A következőket írták: „Három hónappal ezelőtt közzétettem pár, smink nélküli fotót a közösségi oldalakon. Ez idő alatt több mint 100 ezren szóltak hozzá az arcképemhez.” A következőkben jöjjön pár valódi komment: „Egyszerűen nem tudok ránézni”, „Mi a fene történt az arcával”, „Annyira csúnya!”, „Most komolyan, megmosta valaha az arcát?”, „Felháborító és undorító!”

Ezután a fiatal lány sminkelni kezdi magát: a pattanások eltűnnek, ahogy a bőrfoltok és a karikás szemek is, meghosszabbodik a szemöldök, műszempilla és rúzs is felkerül.

Ezután már kedvesebb hozzászólások érkeztek: „Gyönyörű vagy”, „Fantasztikusan nézel ki”, „Nagyon édes vagy”, „Tetszik a sminked”. Egy idő után azonban befutottak az irigykedők véleményei is: „Túl sok a smink rajtad”, „Ez egy hamis kép rólad, nem jó reklám”, „Az ilyent már tiltani kellene”, „Csúnya, ezért sminkeli ennyire magát”, „Képzeld el, milyen reggel, ha felébred”.

A kis apró pattanások ilyen indulatokat váltanak ki egyesekből, és teszik tönkre fiatal lányok, nők, de kamasz fiúk életét is.

A videó üzenete: szépek vagyunk, ne hagyjuk, hogy bárki is véleményt formáljon a külsőnkről. Szeressük magunkat, mert csak így lelhetünk rá a boldogságra az életben.

A filmet Em Ford rendezte.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek