Az Univerzum bezár előttünk bizonyos ajtókat, hogy ne haladjunk tovább olyan utakon, amit nem nekünk szántak.

Június 21-én már volt egy Rák Újhold, ekkor ez éppen egy napfogyatkozással is egybeesett. Most ismét Rák Újhold köszönt ránk július 20-án. Teljes mértékig átérezzük majd ennek a Holdnak az energiáját, ami ugyanakkor érzelmi megpróbáltatásokat is tartogat a számunkra.

A következő időszakban nagyon fontos, hogy tisztában legyünk a saját meggyőződéseinkkel, mert ezek akadályozhatnak meg abban, hogy kiteljesedjünk és elérjük a képességeink valódi csúcsát.

Bár nem vesszük észre, de mi magunk állunk a saját magunk útjában. Egy szokás, amit nem tudunk feladni, egy félelem, ami nem enged továbblépni, egy kétség, ami arra késztet, hogy minden lépést megkérdőjelezzünk – mindezek a dolgok átveszik az irányítást az életünk fölött, korlátozzák az elménket, és nem hagyják, hogy úgy éljünk, ahogy valóban szeretnénk.

A Hold női energiái segítenek, hogy összhangba kerüljünk önmagunkkal.

Ha nem vagyunk összhangban önmagunkkal, és nem vesszük át az irányítást a saját életünk felett, akkor továbbra is ugyanabban a megszokott rutinban élünk, ugyanazok maradnak a félelmeink, és jóval kevesebbel kell beérnünk, mint amit megérdemelnénk.

Folyamatosan azzal a félelemmel kell együtt élnünk, hogy vajon mi történik legközelebb, mi vár ránk ezután. Azonban, ha összhangba kerülünk az isteni erővel, megerősödik a hitünk. A bátorság veszi át az irányítást az életünk felett. Tudni fogjuk, hogy nem vagyunk egyedül, és képesek vagyunk továbbmenni az úton, mert az Univerzum a mi oldalunkon áll. Ha összhangba kerülünk önmagunkkal, megértjük, hogy ami a miénk, az velünk is marad, ami pedig nem, az eltűnik az életünkből.

Az összhanggal együtt jár a lemondás is

Többé már nem próbáljuk irányítani mindazt, ami felett nincs hatalmunk, és úgy döntünk, arra összpontosítunk, ami igazán fontos. Az Univerzum akkor is vezetni fog bennünket, amikor elveszettnek és elhagyottnak érezzük magunkat. De ahhoz, hogy igazán összhangba kerülhessünk ezzel az isteni erővel, fel kell adnunk mindent, ami visszatart, és a múlthoz köt bennünket, és, ami a legfontosabb: meg kell szabadulnunk a mindennél erősebb egónktól.

A Rák Újhold arra emlékeztet bennünket, hogy a sok változás és küzdelem ellenére, amivel ebben az évben szembe kellett néznünk, meg kell találnunk a módját, hogy a magunk javára fordítsuk a dolgok menetét. Ki kell használnunk a körülöttünk levő pozitív energiákat, ahelyett, hogy makacs szélmalomharcot folytatnánk, hogy tovább haladjunk egy olyan úton, ami már nem a miénk.

Az Univerzum bezár előttünk bizonyos ajtókat, hogy ne haladjunk tovább olyan utakon, amit nem nekünk szántak.

Rendelkezésünkre áll a szükséges energia ahhoz, hogy képesek legyünk megoldani az előttünk álló problémákat. Erősebbek vagyunk, mint gondolnánk. Meg kell találnunk a belső békét, és az kifelé is szétáramlik majd.

Ez a holdfázis egyben új kezdetet is jelöl. Ideje új fejezetet kezdenünk az életünkben. Vajon készen állunk rá?

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.