LélektárÚjhold a Mérleg jegyében! Ilyen hatással lesz ez a csillagjegyekre!

Újhold a Mérleg jegyében! Ilyen hatással lesz ez a csillagjegyekre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Október 9-én Újhold alakult a Mérleg jegyében, amelyet a szerelem, az érzelmek bolygója, a Vénusz irányít. Most lássuk, hogy milyen hatással lesz ez a csillagjegyekre.

Újhold a Mérleg jegyében! Ilyen hatással lesz ez a csillagjegyekre!

A Mérlegek, Vízöntők és Ikrek számára adva lesz a lehetőség, hogy megtalálják önmagukban mindazokat az értékeket, amik jobbá teszik az életüket. Az Újhold segít nekik abban, hogy megoldást találjanak a párkapcsolati problémáikra, de ez érvényes ugyanúgy a baráti, vagy családi viszonyokra is.

A Bikák, a Szüzek és a Bakok olyan lehetőséggel találják szembe magukat, amelyeket ha kihasználnak, jobban megtalálják majd a saját útjukat az életben, előrelépést érhetnek el a szakmájukban, karrierjükben.

A Rákoknak, Halaknak és Skorpióknak törekedniük kell arra, hogy visszaszorítsák a lobbanékonyságukat, és inkább a nyugalomra, az odafigyelésre összpontosítanak. A türelem sok esetben mindennél célravezetőbb.

A Kosok, Nyilasok és Oroszlánok most elsősorban a baráti társaságukban találják meg az egyensúlyt, a megértést, és nem a családjuk körében. Az Újhold hatására a generációk közötti nézetkülönbségek felerősödhetnek, amelyek komoly konfliktusok kirobbanását eredményezhetik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek