HoroszkópTudd meg mi a kiszemelted csillagjegye és mi eláruljuk, hogy tudod egy...

Tudd meg mi a kiszemelted csillagjegye és mi eláruljuk, hogy tudod egy perc alatt levenni a lábáról

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Randi-kisokos: Ezekkel a trükkökkel veheted le egy perc alatt a lábáról a kiszemeltedet és csupán a csillagjegyét kell megtudnod hozzá!

Az első randi talán több idegeskedést és szorongást okoz, mint amennyi örömöt és boldog pillanatot, hiszen oly sok függ rajta! Az első randin dől el, hogy mennyire jövünk be egymásnak, mennyire van meg a kémia, és hogy szeretnénk-e második randevút, vagy inkább felejtsük el az egészet és húzzunk haza minél hamarább, ahogy csak lehet.

Sok írott és íratlan szabálya van a randevúknak, de ha igazán biztosra akarsz menni, akkor nem árt, ha a kiszemelted csillagjegye felől közelíted meg a dolgot, hisz az annyi mindent elárul róla, többek között azt is, hogy mivel lehet a legkönnyebben levenni a lábáról!

Kos – Mozdítsd ki a komfortzónájából

A Kos személyek hajlamosak megragadni az állandóságban, mivel szeretik, ha életük minden egyes pontja a biztonságra épül. Ám randevúk alkalmával imádnak olyanokat tenni, amelyeket egyébként soha nem tennének meg. Minél kreatívabb és extrémebb dologgal állsz elő, annál jobban felcsigázod.

Bika – Találj valami személyes dolgot

Kerülj minél közelebb a randevún hozzá. Ez a csillagjegy imádja a romantikát és azt, ha látja, hogy mindent megteszel azért, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz. Valahogyan szedd ki belőle, hogy miket szeret a legjobban, és próbáld megvalósítani azokat – ez a sikerrecept a Bikákhoz.

Ikrek – Jó kaja és kellemes beszélgetés

Az Ikrekről köztudott, hogy imádnak sokat csevegni, és ha látják, hogy jó hallgatóság vagy, egyből felkelted az érdeklődésüket. Vidd el az Ikreket egy olyan helyre, ahol finomakat főznek és merüljetek bele a beszélgetésekbe.

Rák – Légy minél romantikusabb

A Rákok élnek-halnak a szeretetért. Légy romantikus, és mutasd ki, hogy mély érzelmek vannak benned iránta. Fogd meg többször a kezét, vigyél neki virágot és a bókokkal se spórolj.

Oroszlán – Egyszerűségre törekedj

Míg az Oroszlánok inkább az extravagánsabb csillagjegyekhez tartoznak, addig randevúk terén az egyszerűséget kedvelik, mivel ez lehetővé teszi számukra, hogy jobban megnyíljanak és felfedjék valódi énüket. Szeretik a kreatív ötleteket, így egy múzeumi látogatás vagy egy séta egy virágoskertben jó választás lehet.

Szűz – Hagyd, hogy ők vegyenek le a saját lábadról

Ez a csillagjegy nagyon ravasz tud lenni a randevúk alkalmával, mivel csak azokra a személyekre szán időt, akik igazán lenyűgözik. Szóval, ha már eljutsz vele a randiig, akkor érezd magad igen megtisztelve, és hagyd, hogy ő irányítsa az estét.

Mérleg – Ne erőltesd egyből a romantikát

A Mérleg személyek érzelmileg eléggé elzárkózottak, ezért ha egyből erőltetni kezded a dolgokat, akkor fedezékbe vonulnak és itt vége is a randinak. Óvatos léptekkel közelíts feléje, mutasd meg, hogy mennyire jó fej tudsz lenni, de semmiképp se erőltesd a romantikát.

Skorpió – Fedd fel előtte a sebezhető oldalad

Ez a csillagjegy a nyers romantikából táplálkozik, ezért minél jobban felfeded az apró titkaidat előtte, annál érdekesebbnek fogsz tűnni. Hagyd, hogy olyannak lásson, amilyen valójában vagy és ne szégyelld elárulni a gyenge pontjaidat.

Nyilas – Mutasd meg a kalandos énedet

Mindaddig nem fogsz tudni előrelépni ezzel a csillagjeggyel, míg ki nem törsz a szürkeségből és fel nem feded a mókás oldalad. Mesélj neki a kalandjaidról, mondj valami érdekes és váratlan dolgot magadról. Légy spontán, mert csak így hódíthatod meg.

Bak – Légy hajlandó meghallgatni

A Bakok sokszor képesek az unalmas dolgokról is órákon át beszélni, de ha meg akarod hódítani, akkor hallgasd végig őket. Igaz, hogy sokszor furcsa témákat feszegetnek, de semmilyen ártó szándék nincs bennük. Légy aktív hallgatójuk és máris bírni fognak.

Vízöntő – Mondd ki, amire gondolsz

Semmit sem kell mézes-mázas köntösbe bújtatni, ez a csillagjegy a tiszta őszinteséget várja el másoktól. A Vízöntők utálják a hamis embereket és a színlelést már mérföldekről kiszagolják, így légy önmagad, légy eredeti és ami a szíveden az a szádon!

Halak – Mutasd ki az érzelmeidet

A Halak csillagjegy rendívül érzékeny és érzelgős és ez olykor meg is nehezíti a mindennapjait. Minél többet és minél őszintébben beszélsz az érzelmidről, annál inkább rá fog jönni, hogy mennyi közös van bennetek és egyből a szívébe fog zárni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek