HoroszkópTudd meg a csillagjegyed szerint, melyik őrangyal vigyáz rád!

Tudd meg a csillagjegyed szerint, melyik őrangyal vigyáz rád!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Életünk minden pillanatát őrangyalok vigyázzák. Akár hiszünk bennük, akár nem, ők akkor is ott vannak, és a megfelelő irányba igazítják az utunkat. Ha eléggé figyelmesek vagyunk, akkor olyan jelzéseket tapasztalhatunk meg, amelyekből tudni fogjuk, hogy valaki vigyáz ránk.

Kos – Malchidiel

A bátorság angyala vigyáz rád, segít átlendülni a legnehezebb akadályokon is. Erős akarattal és lelki erővel ruház fel, így bátran kiállod az életed próbatételeit. Minden erőfeszítésedet támogatja, erőt ad ahhoz, hogy belefogj a legmerészebb ötleteidbe is, még akkor is, ha nem biztos, hogy az a te utad.

Bika – Aszmodel

A türelem angyala vigyáz rád, anyagi és spirituális vágyaidat is támogatja, és elegendő hitet ad ahhoz, hogy ne add fel a törekvéseidet. Ő segít abban, hogy következetes lehess az életben, ne kapkodj, hanem kitartóan haladj a céljaid felé.

Ikrek – Ambriel

A tiszta gondolatok angyala. Segítségével el tudod kerülni a káros, negatív gondolatokat, az ítélkezést, a kritizálást. Olyan megoldásokat tudsz találni, amelyekkel senkit sem sértesz meg, nem akadályozol, és nem használsz ki senkit. Fejlett kommunikációs készségedet pozitív célok elérése érdekében használod fel. Segít az istenséggel való akadálymentes kommunikációban.

Rák – Muriel

Érzelmi támogatást nyújt a legnehezebb időszakokban, mivel hajlamos vagy elveszni néha az erőteljes érzelmi zűrzavarban, depressziós hangulatban, lelki káoszban. Segít, hogy egy olyan érzelmi légkört tudj létrehozni önmagad számára, amelyet mindig biztonságosnak érezhetsz.

Oroszlán – Verchiel

Az ellenőrzött hatalom őrangyala. Az Oroszlánok esetében nagy szükség van rá, mert az olyan ember, aki nem megfelelően használja a hatalmát, nagy kárt tehet másokban. Ez az angyal a Nap intelligenciájával áll kapcsolatban, és így könnyen kordában tudja tartani a csapongó, sokszor túlságosan nagy egódat.

Szűz – Hamaliel

Az erényt kapod ajándékba Hamaliel őrangyaltól. Ez nagyon fontos, mert enélkül a tulajdonság nélkül túlságosan kritikus és analitikus lennél másokkal szemben. Nincs szüksége az embereknek arra, hogy valaki állandóan megmondja nekik, hogy miben tévednek, vagy mit kellene másképp tenniük. Hamaliel segít abban, hogy könnyebben viseld a stresszt a legnehezebb időszakokban is.

Mérleg – Zuriel

A konstruktív vágyak angyala. Segít abban, hogy kordában tudd tartani életedben a romboló vágyakat, fenn tudd tartani a harmóniát és az egyensúlyt. Erősíti a művészi hajlamaidat, az esztétikai érzékedet és a társadalmi problémák iránti fogékonyságod, annak érdekében, hogy a saját belső harmóniád könnyebben meg tudd tartani.

Skorpió – Barbiel

Az átalakulás angyala segít abban, hogy a mélyről jövő spirituális érdeklődésed meg tudd nyitni, és ki tudj bontakozni lelki szinten. Lehetővé teszi számodra például az angyalokkal való beszélgetést, és a felsőbb erőkhöz való kapcsolódást, ezzel segíti a fejlődésed.

Nyilas – Adnachiel

Ez az őrangyal a szeretet erejét képviseli. Segít neked abban, hogy valóra válthasd a legnagyobb álmaid, megmutatja a legjobb utat ahhoz, hogy a kívánságaid teljesülhessenek. Irányítja azt a szellemi utazásod, amely a lelki fejlődést szolgálja. Közelebb kerülhetsz a belső énedhez, és jobban rá tudsz hangolódni a jövőbeli feladataidra.

Bak – Hanael

Az isteni kinyilatkoztatás angyala vigyáz rád. Mivel egy eléggé materialista személy vagy, Hanael egy kicsit közelebb visz a spirituális, lelki dolgokhoz. Segít a lelkednek megtalálni a fényt, és hogy a konkrét cselekvő éned a láthatatlan világgal is fel tudja venni a kapcsolatot.

Vízöntő – Gabriel

Az igazság angyala van veled mindig. Erőt ad ahhoz, hogy minden körülmények között ki tudj állni az igazad mellett, és őszintén közvetíts az emberek felé. A gondolkodás felerősítése a közösség hasznára szolgáló egyén fejlesztése a feladata. Gabriel az Úr hírnöke, aki intuíciók és kinyilatkoztatások által áll kapcsolatban a Vízöntővel.

Halak – Barakiel

A hit angyala, amely azzal a képességgel ruház fel, hogy különbséget tudsz tenni a tudás és a hit között. Ez az egyik legnagyobb spirituális kihívás az életedben. Barakiel segít abban, hogy hallgass az intuíciódra, és hogy tudd, hogy a hit segítségével hegyeket mozgathatsz meg a legnehezebb pillanatokban is akár.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek