KuriózumTöbb ezer család fogadná örökbe a 9 éves árva kisfiút miután elmesélte...

Több ezer család fogadná örökbe a 9 éves árva kisfiút miután elmesélte történetét

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 9 éves árva kisfiú, Jordan, története az egész világot lenyűgözte. Miután egy helyi televíziós csatorna a nyilvánosság elé tárta a történetét, több mint 5 ezer család jelentkezett, hogy szívesen örökbe fogadná.

Jordan hat éve él állami gondozásban élt Oklahomában, és mindeddig nem sikerült szerető otthont találni a számára. Most azonban egy riportnak köszönhetően úgy tűnik, minden megváltozik.

A kisfiú a videóban arról beszél, hogy a legnagyobb vágya egy család és egy igazi otthon. Mióta kisöccsét, Braisont, örökbe fogadták, még magányosabbnak érzi magát.

„Szeretnék egy családot, hogy legyen valaki, akit anyának és apának szólíthatok. Vagy csak anyának. Vagy csak apának. Teljesen mindegy. Az a fontos, hogy legyenek olyan emberek, akikkel mindig beszélhetek, ha szükségem van rá.” – mondja Jordan.

Amikor a riporter arról kérdezte, mit kívánna, ha lehetne három kívánsága, vagy hová menne, ha bárhová eljuthatna a világon, Jordan azt válaszolta, hogy ő csak egy családra vágyik, semmi másra.

Christopher Marlowe, a szociális munkás, aki Jordan elhelyezésével foglalkozik, elmondta, hogy az utóbbi hetekben, miután az interjú megjelent, több mint 5 ezer örökbefogadási kérvény érkezett. Rengeteg család vállalkozna rá, hogy szerető otthont biztosítson a kisfiúnak.

Marlowe azt is elmondta, hogy a folyamat még eltarthat egy darabig, hiszen meg kell vizsgálnia ezeket a kérelmeket, és meg kell találnia a megfelelő családot a gyerek számára.

Többek között az a család is a jelentkezők között van, akik korábban örökbe fogadták Jordan testvérét. Azt mondják, nyitottak lennének rá, hogy Jordant is magukhoz vegyék, és így a testvérek újra együtt lehetnének.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek