BlogTisztítókúrával gyógyult ki a rákból: Evita története

Tisztítókúrával gyógyult ki a rákból: Evita története

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Evita Ramparte újságíróként dolgozik, igazi életútja 2000-ben kezdődött, amikor súlyos petefészekrákkal diagnosztizálták. Négy hónap alatt kigyógyult a rákból.

evita-klip

Evita 83 kilós volt, rengeteg egészségtelen ételt evett, hipoglikémája mellett krónikus depresszióban szenvedett, a házassága sem volt boldog. Az orvosok 2000-ben petefészekrákkal diagnosztizálták, és azonnal azt tanácsolták neki, hogy kezdje meg az orvosik kezelést.

A nő elmondta, minden reggel nehezen ébredt, csak a kávé tudta visszahozni az életbe, kinézett az ablakon és arra gondolt „Oh, Istenem. Már megint egy nap.”

Amikor Evita elmondta férjének a diagnózist, úgy érezte a férfi elutasítja, számára ez volt az ébresztő ideje: „Senki nem fog nekem segíteni, magamon kell segítenem.” – mondta magának.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Mivel Evita nem volt meggyőződve az orvosi beavatkozások hatékonyságáról, azonnal más alternatíva után keresett, egy természetgyógyász segítségével Gerson stílusú gyümölcslékúrába kezdett, aminek négy hónap után meg is lett az eredménye. Evita 37 kilót fogyott, elvált és kigyógyult a rákból.

Evita elmondta, a kúra első pár napja élete legrosszabb időszaka volt.

„Reszkettem, néha rázott a hideg, máskor melegem volt, úgy éreztem felszínre törnek az érzéseim.” – mesélte Evita, aki 16 epekőtől szabadult meg, bőre megfiatalodott, kitisztult, visszatért a jókedve.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Evita két okra vezeti vissza rákbetegségének kialakulását: a mérgező ételek és mérgező kapcsolatok ápolására. Az újságírónő négy hónapon át csakis bió zöldségeket és gyümölcsöket fogyasztott, felhagyott a hús, a cukor és tojás fogyasztásával és azóta is ezt az életmódot követi. A mérgező kapcsolatait is felszámolta.

„Nem a rákra, a problémára koncentráltam, hanem a megoldásra.” – mondja Evita, aki most másoknak ad tanácsot.

Így mesél Evita csodálatos gyógyulásáról:

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek