LélektárThich Nhat Hanh: 4 erős mantra, amely megszilárdítja a szeretet energiáit!

Thich Nhat Hanh: 4 erős mantra, amely megszilárdítja a szeretet energiáit!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A híres, amerikai talk-show királynő, Oprah Winfrey Super Soul Sundays című műsorának vendége volt a közismert vietnami buddhista szerzetes, béke aktivista, aki többek között a szeretet, a boldogság elmeállapot elérésére tanít mindenkit, aki nyitott erre.

Thich Nhat Hanh: 4 erős mantra, amely megszilárdítja a szeretet energiáit!
Fotó: YouTube

Az Oprahával való beszélgetés során a zen mester elárult 4 olyan mantrát, amely felerősíti a romantikus szeretet energiát. Most ezekről lesz szó, íme!

Az első mantra: “Drágám, én itt vagyok érted”.

“Mikor igazán szeretsz valakit, a legnagyszerűbb dolog, amit tenni tudsz, hogy azzal az emberrel vagy, és minden percben ott vagy mellette. Hogy tudnád szeretni, ha nem vagy vele? Nézz a másik ember szemébe, és mond azt, hogy “Drágám, itt vagyok veled, érted.” Te azért vagy itt ezen a bolygón, hogy jelen legyél annak az embernek az életében, akit szeretsz” – mondja a spirituális tanító.

A második mantra: “Drágám, tudom, hogy itt vagy mellettem, és ez boldogsággal tölt el.”

“Ez a mantra segít abban, hogy felismerd azt, hogy milyen fontos a szerelem, a törődés és annak az embernek a közelsége, akit mindennél jobban szeretsz. Öleld át azt az embert, és tapasztald meg azt a hálát, ami ilyenkor a szívedben kialakul. Ez a mantra akkor is segít, ha az az ember, akit szeretsz éppen nincs melletted” – véli Thich Nhat Hanh.

A harmadik mantra: “Drágám, tudom, hogy nehéz most neked és szenvedsz, de én itt vagyok melletted.”

“Igyekezz megkönnyíteni a szerelmed életét, és sokszor elég ehhez annyi, hogy ott vagy mellette, és fogod a kezét” – mondja Nhat Hanh.

A negyedik mantra: “Drágám, szenvedek. Nehezemre esik minden, kérlek segíts.”

“Ilyenkor azt érzed, hogy a párod miatt szenvedsz. Amire vágysz, hogy bemenj a szobába, bezárd az ajtót és kicsit egyedül légy, önmagadban. Megbántottnak érzed magad, és bántani akarod őt is. De az említett mantra segít, hogy észhez térj. Mond el neki a mantrát, és minden jobbra fordul” – osztja meg tanítását a mester.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek