KuriózumTelihold idején a cigány kártya ereje még erősebb. Húzz egyet és olvasd...

Telihold idején a cigány kártya ereje még erősebb. Húzz egyet és olvasd el mit üzen számodra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Azt tartják, hogy Telihold idején a jövő pontosabban kiolvasható a cigánykártyából. A világ energiája és az ő fénye, mely ezen az éjszakán jelen van, felerősíti a kártyákban és a jóslásban rejlő mágikus energiákat. Nézzük azt a három kártyát, mely szorosan összefügg a Teliholddal, és melyeket jó, ha te is ismersz!

Telihold idején a cigánykártya ereje még erősebb. Húzz egyet és olvasd el mit üzen számodra!

Az összes cigánykártya közül, a Szerencse, a Remény és a Féltékenység rendelkezik a legnagyobb ható erővel a Telihold idején. Nézd meg, és a lelkiállapotodnak megfelelően, válassz egyet a három kártya közül, és hallgasd meg az üzenetét!

A Szerencse

– mulandó, és nem láncolhatod magadhoz, ha nem hiszel saját erődben. Telihold idején igyekezz kihasználni minden szerencsés helyzetet, így soha nem maradsz üres kézzel.

A szerencse, meglátogathat téged Teliholdkor, vagy az azt követő öt napban, olyan váratlan helyzetek kapcsán, melyekre nem is számítottál. Váratlanul kaphatsz valamit, de el is veszíthetsz dolgokat, melyeket egyértelműen a magadénak tulajdonítottál. Figyelj a véletlenszerű szerencsére, mert az nem mindig jelent örömforrást számodra.

Ha a Remény

– kártyáját húztad, azt jelenti, hogy tele vagy új tervekkel. Minden esélyed megvan rá, hogy ezek a tervek valóra váljanak, de a Telihold figyelmeztet arra is, hogy tanuld meg magad mögött hagyni a kudarcaidat, felejtsd el az eddig elkövetett hibáidat és bízzál jobban önmagadban.

Amíg nem sikerül megküzdened a múlt szellemeivel, és nem békülsz ki azokkal az emberekkel, akik téged bántottak, nem tudsz a saját jövődre koncentrálni. A Remény csak akkor adhat erőt számodra, ha a jövőbe tekintesz!

Ha a Féltékenység

– jellemzi jelenlegi lelkiállapotodat, akkor talán ez azt jelentheti, hogy többet szeretnél megtudni a jövőbeli szerelmi kapcsolataidról.

A Telihold azonban arra figyelmeztet téged, hogy soha ne hagyd magad a féltékenység által vezérelni, mert a lelked megreked a harag szintjén és nem tud majd onnan felemelkedni. Használd ki a Telihold szép pillanatait és feledd el a féltékenységet. Tegyél meg mindet annak érdekében, hogy újra meghódítsd szíved választottját és meglátod, sikerülni fog!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek