LélektárTe tudod mit rejt magában a 11:11? - Mit üzen az Univerzum...

Te tudod mit rejt magában a 11:11? – Mit üzen az Univerzum a számok segítségével?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Találkoztál már olyan feliratokkal, elektronikus kijelzőkkel, ahol például a 11:11, vagy a 03:33 számsor jelent meg? És ez nem egyszer fordult elő, hanem már két-három alkalommal is? Nos, ez nem véletlen, hiszen ilyenkor az Univerzum igyekszik egy üzenetet eljuttatni hozzád, mégpedig azt, hogy miként kerülhetsz összhangba a mindenséggel.

11-11

Minden számnak saját rezgése van, a numerológusok éppen ezeket igyekeznek meghatározni, hogy ezáltal képesek legyenek megfejteni, hogy mit is akar üzenni az Univerzum a számok segítségével.

Ha egymás után többször találkozunk ugyanazzal a számsorral, mint például a 333-al, ez már egy nagyon erős üzenetet hordoz magában. A megfigyelések szerint a 333 egy önmagával harmóniában lévő emberre utal, aki nagyfokú kreativitással is rendelkezik.

A 11:11-es számsornak, a numerológusok szerint, figyelmeztető üzenete van, főként, ha gyakran jelenik meg valakinek.

A 111 egy új kezdetre is utalhat. Ennek a számsornak örülni kell, mert azt az üzenetet hordozza magában, hogy az Univerzum támogat mindenben, amit az életedben meg szeretnél valósítani. Arra is utalhat, hogy elérkezett a pillanat, hogy belevágj egy új párkapcsolatba,

A 222-es számsor a szeretet, szerelem és az elfogadás jelképe. Ha meglátod ezt a három számot, akkor hallgass a szívedre, és a legmélyebb érzéseidet is fejezd ki. Bocsáss meg másoknak, tárd ki a szíved a környezeted előtt és tölts megfelelő idő magaddal is.

A 333-as számos az alkotást és az érzelmeket szimbolizálja. Ilyenkor minden lehetőség adott, hogy azokra a dolgokra koncentrálj, amely az elmével, a tudással, a testtel és a lélekkel kapcsolatos. Itt az ideje, hogy kifejezd önmagad, nyisd ki a szíved, engedj be másokat az életedbe.

A 444-es számsor a remény és a személyes vágyak, álmok jelképezője. Ha meglátod ezt a három számot, tudnod kell, hogy jó úton vagy az életben. Elkezdheted előkészíteni az álmaid számára a terepet, és higgyél magadban, hogy meg tudod valósítani a vágyaidat. Ez a számsor ugyanakkor arra is utal, hogy utón van az anyagi támogatás is.

Az 555-ös számsor a változás és az elkülönülés jelképe. Az Univerzum ilyenkor azt üzeni, hogy támogat abban, hogy rálelj a szabadságodra. Nyitnod kell az új lehetőségek fele, amely esetedbe jelenleg az életed legfontosabb teendője.

A 666-os számsor az ego és a félelem rezgésszámát jelenti. Ha ez a három szám gyakran feltűnik előtted, tudnod kell azt, hogy eltávolodtál az Univerzum által kínált szép és bőséges dolgoktól, és olyan helyen tartózkodsz jelenleg, ahol a félelem és a nélkülözés ural mindent. Ettől még nem kell megijedni, inkább tenni kell azért, hogy ezen negatív érzéseket felváltsák a békés, nyugodt, higgadt megnyilvánulások. Hinni kell abban, hogy az életben eljön a béke és a bőség ideje is.

A 777-es számsor az intuíció és az érzelmek jelképe. Hinned kell abban, hogy a megérzéseid, az intuíciód helyesek és a jó útra terelik majd az életedet, akkor is, ha látszólag erre nincs nagy esély. Eljött az idő, hogy bízz magadban, és ne hagyd, hogy mások döntsenek helyetted.

A 888-as számsor a fejlődés és az átváltozás jelképe. Ez arra utal, hogy egy olyan életszakaszon vagy túl, ahol nagyon sok leckét megtanultál, és rengeteg tapasztalatot gyűjtöttél. A kemény munka végül meghozza gyümölcsét.

A 999-es számsor a tisztaság és a meztelenség jelképe. Elsősorban a gondolataidat kell lecsupaszítsd, hogy végre tisztán láthasd a körülötted történő dolgokat. Ez nagy erőt ad, hiszen ilyenkor minden újra lehet kezdeni, tisztalappal indulni neki egy új életnek, ahol nem lesznek már kötelezettségek.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek