HoroszkópTe már ismered a születésed hónapjának szimbolikus madarát? Ezt árulja el a...

Te már ismered a születésed hónapjának szimbolikus madarát? Ezt árulja el a személyiségedről!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Te már ismered a születésed hónapjának szimbolikus madarát? Tudd meg, hogy a kanári, a bagoly, vagy a további 10 madárfajta közül melyik képviseli a születésed hónapját!

Gondoltad volna, hogy minden hónapnak van egy saját, jelképes madara, amely az adott hónapban születettek személyiségét szimbolizálja? Nincs is más dolgod, mint kikeresni a lenti listából a születésed hónapját, és máris megtudhatod, hogy melyik madár szimbolizál téged!

Január – Bagoly

Bölcs és nagyvonalú vagy, akárcsak a bagoly. Széleskörű és mély tudással rendelkezel, így szinte minden témához könnyedén hozzá tudsz szólni.

Február – Papagáj

Nagyon kreatív energiákkal rendelkezel, és pontosan tudod, hogyan értetheted meg magad az emberekkel, ugyanakkor nem szeretsz a figyelem középpontjában lenni.

Március – Vörösbegy

Nagyon ragaszkodó típus vagy és az élet kihívásaival szemben megpróbálod a lehető legmagabiztosabban felvenni a kesztyűt. Megoldásaiddal sokszor másokat is inspirálsz.

Április – Kanári

A humor a lételemed. Próbáld meg a pozitív személyiségedet minél több emberrel megosztani. Ahol csak megjelensz, öröm és jókedv üti fel a fejét.

Május – Csalogány

Az emberek örömmel fordulnak hozzád és isszák minden szavadat. Mindig optimizmussal töltöd fel a körülötted lévőket, ezért sokan szeretik a társaságod.

Június – Galamb

A béke megtestesüléseként mindig diplomatikus úton próbálod rendezni az ügyeidet. Nem riadsz vissza a felelősségtől és általában minden szituációt sikeresen kezelsz.

Július – Sas

Pont mint a sas, magabiztos és laza vagy. Nagyon jó megérző képességgel rendelkezel, így tanácsaidért sokszor keresnek fel az emberek.

Augusztus – Jégmadár

Kedvesség, gyengédség és nagylelkűség jellemez, viszont sok gyenge ponttal rendelkezel, amit az emberek egyből kiszúrnak.

Szeptember – Héja

Igazi szuperhős vagy, aki szinte mindig ott terem, ahol éppen szükség van rá. Segítőkészséged nem ismer határokat, mégis nagyon szerényen nyilatkozol a tetteidről.

Október – Hattyú

A hit és az elhivatottság a legfőbb alkotóelemeid. De ami a legfontosabb, hogy nem létezik olyan probléma, amire te nem találnál megoldást egyből.

November – Kakas

Számodra a szeretteid és a családod jelentik a mindent. Hűséges típus lévén sosem hagynád cserben, vagy árulnád el a barátaidat.

December – Holló

Titokzatosság és rejtélyesség – ezek, amik mindig is vonzottak az életben. Kíváncsiságod és bátorságod pedig nem ismer határokat, ha ezen misztikus dolgok felkutatásáról van szó.

Nos, mit áruld el számodra a születésed hónapjának szimbolikus madara?

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek