A numerológia tanai szerint a számoknak nagy jelentőségük van az életút alakításában, de nem arra szolgálnak, hogy megmondják a jövőt, sokkal inkább arra, hogy jobban megismerd magadat.

A születési számod olyasmit is elárulhat rólad, amit álmodban sem gondoltál!
Fotó: Pixabay.com

A következőképpen kell kiszámolnod a mágikus születési számodat. Tegyük fel, hogy 1936. október 12-én születtél. Add össze az évszámot, tehát 1+9+3+6=19, majd a kapott eredményt is össze kell adnod, tehát 1+9=10, és végül 1+0=1.

Majd jön a hónap, az október a 10-dik hónap, tehát 1+0=1, év végül a nap, ami a 12, így tehát 1+2=3. Végül pedig össze kell adnod az egyjegyű számokat, ami 1+1+3=5, tehát a mágikus számod az 5-ös lesz.

1-es szám

Tele vagy inspirációval, kreativitással, cselekvésvággyal, amely belülről fakad. Ha megkérnek, akkor szeretsz tanácsot adni, mert ebben jó vagy, hiszen vezetőnek születtél, így tisztában vagy azzal, hogy mit kell tenned a siker érdekében. A saját meggyőződéseid alapján élsz.

2-es szám

Őszinte és becsületes ember vagy, azt mondod ki, amit gondolsz, nem jelent problémát a véleményed kifejezése. Tudsz az emberekkel bánni, kezelni őket, mindezt annak érdekében, hogy hatékonyabban menjen a munka. Annak ellenére, hogy a legtöbb ember dominánsnak tart, te nem szeretsz mindig ebben a helyzetben lenni, sőt kész vagy kompromisszumokat is kötni, hogy harmóniát teremts magad körül.

3-as szám

Szereted megosztani a kreativitásodat másokkal. Barátságos ember vagy, aki odafigyel mások érzéseire. Kedveled a társaságot, a kellemes beszélgetéseket. Nyitott vagy, élvezed az életet, és legtöbbször egyáltalán nem érdekel a holnap, vagy a pénz, inkább a jelenre koncentrálsz.

4-es szám

Remek szervezőkészséggel áldott meg a sors, ezért mindig praktikus megoldásokat találsz ki a problémákra. Hűséges, elkötelezett ember vagy, és mindent megteszel, hogy a kapcsolatod megfelelően működjön. A párod számíthat rád, ahogyan az üzletfeleid is. Kevés barátod van, de ők életed végéig kitartanak melletted.

5-ös szám

Szerencsés embernek tartod magad, szeretsz harmóniában élni és a jelenben, ezért a holnap miatt nem igazán aggódsz. Azokkal az emberekkel kötsz ismeretséget, barátságot, akik hasonlóan gondolkodnak, mint te. Akik túl komolyan veszik az életet, azokkal nem jössz jól ki. Olyan munkahelyre van szükséged, ahol kihívással kell szembenézned, mert a rutint nem szereted.

6-os szám

Már egész kiskorodban észrevetted magadon, hogy különleges képességekkel rendelkezel, ami mások problémáinak átérzését jelenti. Emellett rendkívül realista vagy, úgy gondolod, hogy a legfontosabb dolgok az életben a család, a ház, a barátok és a közösség, ezért képes vagy felelősséget is vállalni mindezekért.

7-es szám

A munkahelyeden mindent beleadsz, hajlamos vagy a tökéletességre, és mindenki azt várja el tőled, hogy a legjobb légy abban, amit csinálsz. Nincs nagy baráti köröd, de ha valakivel megtalálod a közös hangot, akkor azzal sokáig megőrzöd a jó kapcsolatot. Szeretsz egyedül lenni, távol a világ zajától.

8-as szám

Rengeteg ötleted, forradalmian új gondolatod van, ami párosul még egy adag függetlenségvággyal is. Ez azt jelenti, hogy jól fel vagy szerelkezve, ha netán versenyhelyzetben találnád magad. Praktikus, határozott ember vagy, aki képes megváltoztatni az életét, ha a szükség úgy kívánja.

9-es szám

Az anyagiak nem fontosak neked, sokkal inkább szeretsz másoknak segíteni, főleg a rászorulóknak. Van olyan helyzet, amikor kihasználnak, és ilyenkor csalódott leszel. Könnyen szerzel barátokat, mert a legtöbb ember azt érzi, hogy megbízhat benned.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.