A szülők minden napjukat a gyermekeik jövőjéért áldozzák fel, keményen és példamutatóan dolgoznak azért, hogy ki tudják fizetni az iskolát, egyetemet. Egy  mexikói család nagyon jól kitalálta, hogy hogyan tanítsa meg gyermekeinek a kemény munka fontosságát.

Szülei munkahelyén készítette el végzős fotóit a lány, hogy bebizonyítsa, a kemény munka mindig kifizetődik

A főiskola elvégzése után lányuk beszédes fényképekkel fejezte ki tiszteletét, és úgy érezte, az egész világnak látnia kell, hogyan dolgoznak a szülei.

Jennifer Rocha szülei Mexikóból érkeztek az Egyesült Államokba, és soha nem tudták megvalósítani azt az álmukat, hogy egyetemre menjenek. Lányuknak viszont sokat meséltek arról, hogy az ember csak akkor fogja megérteni a tanulás fontosságát, miután megpróbált bevándorlóként földművesként dolgozni.

Jennifer iskola után futott a szántóföldre dolgozni, hogy segítsen a családjának, akik sokszor késő estig dolgoztak. Ekkor értette meg, hogy mekkora jelentősége van a kétkezi munkának, amit sokan nem igazán értékelnek.

Az emberek ritkán gondolkoznak el azon, hogy mekkora erőfeszítésbe kerül míg az élelmiszerek a boltok polcaira jutnak. A gyümölcs- és zöldségtermesztés nem egy egyszerű dolog, sokan az egészségüket áldozzák fel azért, hogy legyen, amit mi megegyünk.

Az egyetemi évek alatt Jennifer családja nem engedhette meg magának, hogy kollégiumban lakjon, ezért otthonról ingázott, és még közben a szüleinek is besegített a munkába.

„Sokszor éreztem úgy, hogy feladom a főiskolát, azt, hogy mégis folytattam a szüleim tanácsának és támogatásának köszönhetem” – mondta Jennifer.

Ezekkel a fényképekkel fejezte ki háláját Jennifer a szüleinek, hiszen nekik köszönheti, hogy lediplomázott, és olyan karriert választott, amivel érvényesülni tud majd az életben.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.