BlogSzívbemarkoló írás az anyai önfeláldozásról. Oszd meg te is, hogy ezzel megköszönd...

Szívbemarkoló írás az anyai önfeláldozásról. Oszd meg te is, hogy ezzel megköszönd a szeretetét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Éjszakákon át nem aludt, hogy téged táplálhasson, többször benyitott esténként a szobádban, hogy megnézze, minden rendben van-e, és egy pillanatra gyönyörködhessen benned, mert neki te voltál és vagy a világ legszebb gyermeke. Ösztönösen tudta, hogy mikor volt rá szükséged, bement hozzád, megnyugtatott, még éjnek idején is, csak hogy neked jobb legyen.

Fotó: Flickr.com
Fotó: Flickr.com

Télen a legmelegebb, legpuhább ruhákba öltöztetett, úgy vitt ki sétálni, mindent megtett, hogy nehogy megfázz. Később ellenőrizte az iskolai házi feladataidat, játszott veled, tanítgatott, szeretett. Kimosta a piszkos ruháidat, a legfinomabbakat főzte neked, mindig meghagyva a legjobb falatokat. Megtanított szeretni, hitt benned, mindig időt szakított rád, hogy meghallgasson.

Édesapádból jobb, felelősségteljesebb embert faragott, aki ma nem tartana ott, ha nem lett volna édesanyád mellette.

Mindent megtett, hogy boldog legyél, ezért dolgozott nap mint nap. Sosem sírt előtted, nem mutatta ki, hogy félt volna valamitől, mindig erős és stabil pont volt az életedben, noha sok nehéz pillanatot kellett átélnie.

Ünnepek előtt hosszú órákat töltött a konyhába, hogy családjának a legpompásabb menüt szolgálhassa fel.

Lemondott a saját szabadságáról, hogy fizetni tudja a táboroztatásodat.

Minden édesanya óriási áldozatokat hoz a gyermekeiért, családjáért! Sose felejtsük el tisztelni őket, hiszen örökre hálával tartozunk nekik.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek