Színasztrológia – ezt árulja el személyiségedről születési hónapod színe!

A színasztrológia napjainkban egyre közkedveltebbé válik, és annak ellenére, hogy jó páran megkérdőjelezik hitelességét, mégis olykor megdöbbentően igaz képet festhet személyiségünkről.

A színasztrológia lényege abban rejlik, hogy minden hónaphoz társul egy bizonyos szín, így születési hónapod alapján megtudhatod a saját színedet és annak üzenetét. Az egész koncepciót Michele Bernhardt álmodta meg, aki igencsak nagy névnek számít a gyógyítók és a metafizikusok körében. A színasztrológia egyszerre ötvözi a csillagjegyek és színek információit, így alkalmazása révén minél pontosabb üzeneteket kaphatunk.

Nos, más nincs is már hátra, csak az, hogy te is megkeresd a születési hónapodat és máris olvashatod a színasztrológia üzenetét.

Január – Karamell

A január szülöttei praktikus, határozott és céltudatos emberek. Gondolkodásuk logikus és mindig két lábbal állnak a földön, bármilyen szituációba is keveredjenek. Olykor azért el-elszakadnak önmaguktól, ám értékrendjüket és szemléletüket a végsőkig megtartják.

Február – Orgonalila

A februáriak rendkívül törekvőek ezért az élet minden területén haladást érnek el. Ezek az emberek óriási képzelőerővel rendelkeznek és tudják, hogy képességeikkel másokon is segíthetnek. Szeretnek másoknak ott lenni a nehéz helyzetekben. Nagyon érzékeny természetűek.

Március – Világoskék

A márciusi emberek nagy intuícióval és még nagyobb empatikus képességgel rendelkeznek. Nehezen nyílnak meg, de ha sikerül közel kerülnöd hozzájuk, rájössz, hogy mennyire szórakoztató egyéniségek.

Április – Cayenne vörös

Ezek az emberek energikusak, bátrak és olykor néha túlzásokba is esnek. Sosem tűnnek fáradtnak és mindig valami új, izgalmas dolgon törik a fejüket. Néha már-már rájuk kell szólni, hogy kicsit álljanak le, mert a folyamatos rohanás a kárukra lehet.

Május – Rügy zöld

A májusi születésűek kitűnő gyógyítók. Sokszor túlságosan is megnyitják szívüket s ezt sokan ki is használják. Meglepően szoros kapcsolatban állnak a Földdel, és folyton az egyensúlyt keresik az életükben. Az érzelmi stresszt kívülről nézve jól kezelik, ám nagy csatákat vívnak odabent.

Június – Aranysárga

Rendkívül pozitív és nyílt személyiségek. Általában telis tele vannak energiával, viszont nagyon hamar elbizonytalanodnak, ezért sem mindegy, hogy milyen emberekkel veszik körül magukat.

Július – Korall

A júliusi emberek igazi mentsvárat jelenthetnek mások számára. Mindig arra törekednek, hogy a körülöttük lévők boldogak legyenek. Ám néha mintha meg akarnának szabadulni önmaguktól, és ilyenkor olyan meglepő dolgokat tesznek, ami nem jellemző rájuk.

Augusztus – Narancs

Inspiráló személyiségek, akik mindig valamilyen módon vezető szerepbe kerülnek. Társaikért a végsőkig kiállnak és mindig a lehető legjobbat akarják nyújtani. Számukra az elég sosem elég.

Szeptember – Sötétkék

Művészi hajlammal és kiváló szépérzékkel rendelkező emberek. Nagy gondolkodók hírében állnak, akik a legkomolyabb problémák megoldását is magukra vállalják. Nem várják el, hogy mások meghallgassák őket, mindig magukra hallgatnak.

Október – Égszínkék

Rendkívül nyugodtak és csendes lelkek. Számukra az egyensúly mindennél többet jelent, és mindig próbálnak higgadtak maradni. Nem akarnak eget rengető dolgokat elérni, csupán az elemi boldogságra vágynak.

November – Bordó

Nagyon intenzív személyiségek. Folyamatosan változnak, de nem feltétlen mindig csak a jó irányba. Szenvedélyesek és igazán társaságkedvelőek, de sokszor nem a megfelelő társasággal veszik magukat körbe, és ezt nem veszik észre.

December – türkizkék

A decemberi emberek bölcsek és hisznek az igazság erejében. Sosem hazudnának másoknak sem maguknak. Imádnak utazni, új helyeket felfedezni, de mindig visszatérnek szülőhelyükre. Ha nyugtalanok nagyon nehezen lelnek újra békére.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top