HoroszkópSzínajánló minden csillagjegynek a Filantropikumtól - Az általunk javasolt szín mély hatással...

Színajánló minden csillagjegynek a Filantropikumtól – Az általunk javasolt szín mély hatással lehet az életedre

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A színek hatással vannak ránk, képesek befolyásolni az érzelmeinket és viselkedésünket is. Elég csak rájuk gondolni, megjeleníteni azokat gondolat- vagy képzeletvilágunkban, keresni a környezetünkben és máris érezhetjük, hogy mennyi mindenre képesek.

A következőkben színeket fogunk ajánlani minden csillagjegynek, és arra kérünk, hogy próbálgasd magadon azt a színt, képzeld el és figyeld meg hova illik vagy éppenséggel hova nem illik a testeden vagy a testedben. Figyeld meg, hogy hol talál magának helyet a testedben, lelkedben, elmédben, milyen funkciót, feladatot tölt ott be, mit elárul el rólad és miben segít neked. Nem nehéz, ugye? Kívánjuk, hogy az általunk, csupán tiszta intuíció alapján ajánlott színek tested-lelked egészségére váljanak!

Kos – FEHÉR

A piros, vörös és élénk rózsaszín olyan színek, amiket leginkább a kosok választanának. De ezúttal mi választunk nekik, és nagy szeretettel ajánljuk, hogy a következő napokban a fehér színt kóstolgassák. Lehet, hogy sokan meg is jegyzik most, hogy a fehér nem is szín, de nyugodtan képzeld el, hogy egy fehér palást borul rád és megtisztít mindentől, ami nem illik most hozzád. A fehér remek semlegesítő, tisztító. A sok kisebb-nagyobb harag, bosszúság, aggódás, amit annyi ideje hordozol magaddal azonnal semlegesítődik, ha most a figyelmedet arra összpontosítod, ami fehér. Például a függönyöd, a lepedőd, az inged, a törülköződ, a krémed, a tej, amit megiszol, vagy gondolj csak vissza arra az érzésre, amit a fehér menyasszonyi ruhádban megéltél. Ha mégis túl steril lenne ez a szín hozzád, kombináld egy kis rózsaszínnel, így egy kis vidámságot és melegséget is belecsalsz a hétköznapjaidba.

Bika – PIROS

Nem akarunk senkit se beskatulyázni, se provokálni, tudjuk, hogy a bikák inkább a zöld árnyalataiban érzik magukat kényelmesen, de mi most a pirosat ajánljuk nekik. Válaszd a pirosnak azt az árnyalatát, amire szükséged van. Nagyon erős szín, belenyúl ösztöni világod legmélyére és életre kelti azt, annak minden intenzitásával, lüktetésével. Lehet, hogy épp ilyen erős ösztöni erőkre van most szükséged, hogy egy nehéz, igénybevevő helyzetből kikecmeregj vagy kitörj.

A piros ugyanakkor segít megtanítani az óvatosságra, a gyengédségre, hiszen ekkora erőkkel csak gyengéden, de mégis határozottsággal lehet bánni. Ne feledd, hogy te vagy a főnök és nem a piros. Ezért az elején, csak óvatosan, próbálj elképzelni kicsi, piros gömböket, szappanbuborékokat magad körül, amiket próbálsz megérinteni, a tenyereden tartani. Ha túl sok ez a szín és a szappanbuborékok hamar szétpukkannak, akkor képzeld el, hogy egy világos zöld kesztyű van rajtad, ez segíteni fog a piros megszelídítésében, elfogadásában. Ha a buborékok így épen maradnak, képzelj el nagyobb és nagyobb piros buborékokat, amik feltöltenek.

Ikrek – ÉGSZÍNKÉK

Az ikrek többsége nagyon otthonosan mozog a sárga, fehér, ezüst színkombinációban. A levegő elemnek kell a könnyedség, a légiesség, amit ezek a színek biztosítani is tudnak. De most próbáld meg magadra ölteni a égszínkéket. Nagyon nem dobunk most ki a komfortzónádból, de ez a szín megköveteli a lágy és konstans fegyelmet és összeszedettséget, amit néha nehezedre esik megtartani.

A világoskék fog megtanítani a rendre, a rendszerességre, arra, hogy jó, ha vannak bizonyos szabályok az életünkben. És mindezt teszi úgy, hogy szelíden megtart ott, ahol biztonságban érzed magad. Képzeld el, hogy egy égszínkék felhő van előtted, és ez a felhő rendet rak ott, ahová éppen lépni fogsz. Igaz, milyen jó érzés így lépkedni?

Rák – KIRÁLYKÉK

A királykék nagyon erős szín. Csakis egy olyan erős csillagjegy tud megbirkózni vele, mint amilyen te vagy. Ezért is ajánljuk, hogy a napokban próbálgasd ki, kísérletezzél egy kicsit a királykékkel. Érzelmeid mélységét nem fogja csorbítani, sőt, a túl nehéz és túl bonyolult érzelmeket segít jobban megélni, elviselni, azokkal szembenézni.

Ne gondold azt, hogy könnyíteni fog a dolgodon, de az a társad lesz, ami osztozik abban a teherben, amit most viselned kell. Képzeld el, hogy egy királykék színű ékszert viselsz – karkötőt, órát, fülbevalót vagy éppen a nyakkendőd, cipőfűződ királykék. Ha ez túl idegen a számodra, próbálj elképzelni egy gyöngyház színű pöttyöt a homlokodon az ékszer viselése közben. Ez majd helyreállítja az egyensúlyt.

Oroszlán – LILA

Itt az ideje, hogy levetkőzd egy pár percre a hozzád annyira illő arany, aranysárga és rézvörös árnyalatokat, és kipróbáld hogyan érzed magad azzal a színnel, amit mi most ajánlunk: a lilával. Igen, jól hallottad, a lila. Ez a szín is éppoly magasztos, mint a hőn szeretett arany, de valamivel jobban segítségedre válik, amikor a harmóniára, egyensúlyra, tisztánlátásra van szükséged.

Játékossága ugyanakkor megtanít az alázatra és arra, hogyan legyél jó csapattárs. Képzelj el egy lila palástot, amit magadra öltesz, körbevesz, megvéd és betakar. Ha esetleg ez túl kényelmetlen lenne számodra, akkor a lila palástra képzelj arany gombokat és arany szegélyt. Máris jobb érzés, ugye?

Szűz – SÁRGA

Szeretettel ajánljuk, hogy próbálj meg játszadozni egy kicsit a sárga színnel. Minden napra válassz ki a sárgának egy árnyalatát, és próbáld meg elképzelni, hogy ez a szín teljesen körülvesz, mintha belőled áradna. Minden bizonnyal jobb lesz az önbizalmad, több lesz az energiád is, több nyitottsággal fogsz fordulni a megoldásra váró feladataidhoz és mosolyogni is többet fogsz.

Otthon pedig sokkal háziasabb leszel, könnyebben és gördülékenyebben fog menni a házimunka. Ha pedig úgy érzed, hogy a sárga túl idegen és szigorú szín a számodra, próbáld meg összehangolni egy kis barack színnel vagy azzal a pasztell árnyalattal, amelyikre éppen szükséged van.

Mérleg – BARNA

Csendes, egyhangú napokon vagy túl. Szükséged van arra, hogy megalapozd azt, ami biztos és amire számíthatsz az életedben. Ezért ajánljuk a barnát, annak mindenféle árnyalatában. Stabilitást nyújt, leföldel. Sokan hajlamosak azt gondolni, hogy a barna egy jelentéktelen szín, de tulajdonképpen nagyon erős. Összeszed és megtart. De ha túl sok barnát használsz, a stabilitás, amit nyújt, komorságba, melankóliába csaphat át.

Egy olyan könnyed levegő elemnek, mint amilyen te vagy, nehezére eshet megbarátkoznia a barnával, de válassz világosabb barnát és kombináld olyan színekkel, amelyekkel biztonságban érzed magad, mint például a pasztell rózsaszín, világos zöld. Képzelj el egy nagy stabil, kérges, egészséges fát, aminek barna a törzse és a gyökerei, a levelei meg világos zöld árnyalatokban suhognak. Látogasd meg ezt a fát naponta többször is, tett rá tenyeredet és engedd, hogy azt adja neked, amire szükséged van.

Skorpió – ARANY

Egyre aktuálisabb lehet számodra az a szín, amit ma ajánlani fokunk neked, és ez nem más, mint az arany. Tökéletesen kiegészíti a fekete, sötétvörös vagy bordó színeket, amelyeket a skorpiók, annyira kedvelnek. Az aranyban van valami magasztos, királyi is, ezért segíteni fog abban, hogy az önbizalmadat, önértékelésedet helyretedd és egyenes gerinccel egy mélyebb szintről fedezd fel lényed eddig nem ismert, nem tudatosított részeit.

A nagyvonalúság, a kegyesség, határozottság és méltóság mélyebb megélése jelentősen gazdagítani fogja személyiséged. A napokban gondolj arra, hogy egy arany ékszer, pénzérme van valamelyik zsebedben. Senki se tudja mekkora kincs van nálad, csakis te. Őrizd ezt a kincset és engedd, hogy előcsalogassa azt a részed, amit eddig nem ismertél.

Nyilas – PASZTELL KÉK

Számodra most a pasztell kéket ajánljuk, hiszen ez a szín fokozni fogja az utóbbi napokban már amúgyis felélénkült intuíciódat. Fontos, hogy jobban odafigyelj az intuíciódra, mint általában, hiszen sok fontos döntést kell most meghoznod. A pasztell kék segít abban, hogy letisztuljon és megszülessen benned, az a döntés, ami a javadat fogja szolgálni.

Ha kombinálod egy kis lilával vagy indigóval, nem csak magadra nézve hozhatsz meg jó döntést, hanem közösségi szinten is – családod, párod, gyerekeid, szeretteid javára. Képzeld el, hogy egy pasztell kék kendő van a fejeden, ami úgy nyugtatja meg elmédet, mint egy jó borogatás és így minden gondolat és döntés könnyeddé és természetessé válik.

Bak – VILÁGOS ZÖLD

Egy kis világos zöld mindig is csodákra képes. Egy hajpánt, egy öv, de még ha nem is fogod viselni, keresd a világos zöld tárgyakat a környezetedben: egy ottfelejtett toll az asztalon, egy világos zöld dísz a kávéscsészén, a saláta a tányérodban vagy a park, ahol sétálsz. Ajánljuk, hogy a napokban élezd a figyelmed a világos zöld felé, keresd mindenhol azt vagy csak gondolj rá.

Meglátod mennyire elveszi a figyelmed a hétköznapi problémákról, gondokról, a stresszről. Segít, hogy megnyugodj, így könnyebben oda tudsz figyelni, arra, ami igazán fontos. A világos zöld az igazi „tehermentesítő” szín, és ez pont az, amire most szükséged lehet. Képzelj el egy világos zöld keretű tükröt, amelyben éppen önmagadat nézed. A keret lehet keskeny vagy szélesebb is, annak függvényében, hogy most éppen mire van szükséged. Használd ezt a világos zöld tükröt a hét bármelyik napján, amikor nyugalomra van szükséged.

Vízöntő – NARANCSSÁRGA

A vízöntőnek mindig kell egy kis kihívás – főleg az elméjének, mentális szinten van erre szüksége. A megszokott nem a vízöntő műfaja. Épp ezért is ajánljuk neked a narancssárgát, mert tudjuk, hogy ezt a színt sose választanád. Igazi kihívás lesz számodra, minden szinten!

Tapasztalni fogod, hogy a narancssárga mennyire fel fogja turbózni a kreativitásod, rendesen ki fog dobni a komfortzónádból. Imádni fogod! Képzeld el, hogy egy narancssárga zsírkrétát fogsz a kezedben, most pedig képzeletben írj vagy rajzolj vele valamit a falra. Ha engeded magad mélyebben elmerülni a narancssárgában, meg fogsz lepődni milyen fontos üzenetet tartogat a számodra.

Halak – KORALL

A korall egy nagyon lágy, gyengéd szín, ugyanakkor hatalmas energiákat rejt magában. Aki a korallt választja, az a szeretetet választja. A korall szín segíteni fog abban, hogy elmélyítsd a kapcsolatot önmagaddal, hogy szelídebben viszonyulj álmaidhoz, ugyanakkor megszelídíti vágyaidat is. Mivel hajlamos vagy néha túl érzékeny lenni, és ezt az érzékenységet a korall fokozhatja, ajánljuk, hogy a korall mellé társíts egy kis tengerzöldet vagy türkizt.

Ezekben a színekben úgyis otthon érzed magad és így könnyebben megtalálod az egyensúlyt. Este mikor lefekszel, képzeld el, hogy korall színű bársony takarót borítasz magadra, ami lágyan, vigaszként védi és táplálja tested-lelked. A takaróra képzelhetsz türkiz csillagokat és holdat. Meglátod, csodásat fogsz álmodni. Ha esetleg nappal is szükséged lenne a korall gyógyító energiáira, képzelj el egy korall színű gyöngyöt a mellkasod közepén, amely feltölt, ha megérintet. Érintsd meg azt bármikor, amikor energiára van szükséged.

Birtalan Katalin

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek