KuriózumSzétverték a panziót a fiatalok szilveszter éjjelén

Szétverték a panziót a fiatalok szilveszter éjjelén

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Hatalmas bulit csaptak fiatalok egy szilveszteri partin, szó szerint szétverték a kibérelt panziót. Az eset a román főváros, Bukarest szívében történt. A turisztikai helység tulajdonosa döbbenten áll a vandalizmus előtt, feljelentést tett a fiatalok ellen.

Szó szerint szétvertek egy panziót fiatalok egy szilveszteri bulin Bukarestben. A tulajdonos döbbenten mutatta meg újságíróknak a fiatalok randalírozását, a kár több tízmillió euróra rúg.

„Nézzék a tévét, kidobták az ablakon. Szétverték a bútorokat, a kábeleket kiszakították a falból, betörtek az irodába, kiszedték a megfigyelőkamerákat is. Hihetetlen… még a falakat is betörték” – mesélte döbbenten a panzió tulajdonosa, Iancu Babu.

Teljesen szétverték a panziót a fiatalok

A férfi azt is elmondta az újságíróknak, december 31-én két óra táján hívták fel a fiatalok, hogy lefoglalnák a panziót szilveszter éjszakára, mert az előre lefoglalt szállásuk már nem szabad.

Mivel a tulajdonos épp a hegyekben tartózkodott, kolléganőjét küldte el, hogy találkozzanak a fiatalokkal, hogy kifizessék a bért.

Több ezer euró a kár

Szilveszter éjjelén, éjjel 1 órakor a tulajdonosok észrevették, hogy a biztonsági kamerák nem működnek a panzióban, megpróbálták felvenni a kapcsolatot a fiatalokkal, de egyikük sem válaszolt a hívásukra. Reggel a tulajdonosok megérkeztek a panzióhoz, ahol döbbenetes látvány fogadta őket.

„Felhívtuk a rendőrséget, akik bizonyítékokat gyűjtöttek, ujjlenyomatokat vettek, reggel 10 órától este 8-ig dolgoztak. Feljelentést tettünk” – mondta a panzió tulajdonosa.

A tulajdonos 20-30 ezer euróra becsüli a kárát.

A falat is szétverték

Forrás: Digi24

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek