LélektárSzeptember hónap angyali üzenete: sorsfordító találkozásokra kerül sor

Szeptember hónap angyali üzenete: sorsfordító találkozásokra kerül sor

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Szeptember hónap energiájának eredményeként két lábbal fogunk állni a Földön, ugyanakkor nagymértékű kreativitás és elégedettség fog jellemezni bennünket.

Szeptember hónap angyali üzenete: sorsfordító találkozásokra kerül sor

A dolgok kezdenek a helyükre kerülni, és úgy érezzük, hogy megtaláltuk a helyünket, a megfelelő környezetet, melyben jól érezzük magunkat, és ahol önmagunk lehetünk végre. Megkapjuk a nekünk járó elismerést és visszaigazolást, mely bizonyítja számunkra, hogy jó úton járunk.

Ha eddig úgy éreztük, hogy egyedül vagyunk és nem ért meg bennünket a környezetünk, ezután egyre több olyan személlyel találkozunk majd, akik mind a mi munkánkat szeretnék segíteni. Igyekezzünk eleget tenni minden meghívásnak, töltsünk minél több időt barátaink társaságában, és ha szükség van rá, osszuk meg tapasztalatainkat, tanácsainkat az arra rászorulókkal.

Ez lesz az a hónap, amikor meg kell tanulnunk csapatban gondolkodni és dolgozni, hogy munkánk minél hatékonyabb lehessen. Meg kell tanulnunk elfogadni és használni a technika legújabb vívmányait, melyek mind a mi munkánkat hivatottak segíteni. Mihály Arkangyal tanácsa számunkra: „Döntsd el, hogy boldog szeretnél-e lenni?”

Törekedjünk arra, hogy új dolgokat próbáljunk ki, mindezt azonban belső indíttatásunktól vezérelve. Igyekezzünk megtalálni mindenben a pozitívumot, és legyünk nyitottak az új irányában, hiszen ismerjük a mondást, miszerint: „Bátraké a szerencse!”

Ez az időszak alkalmas lesz ugyanakkor a régi sebek begyógyulására is.

Ezt már olvastad? 2018 szeptemberének asztrális hangulata: A váratlan megoldások időszaka!

A hónap első felében – azaz 11-ig, úgy érezhetjük, hogy végre felszusszanhatunk egy olyan időszakot követően, amikor semmi nem akart sikerülni számukra. Ami nehéz volt, azt végre magunk mögött tudhatjuk, és új erővel vethetjük bele magunkat a mindennapokba.

Tudatosul bennünk az, hogy mit is szeretnénk valójában, és hogy munkánk során kik azok a barátok, akikre számíthatunk, akikkel egy hullámhosszon vagyunk. Egyre inkább felszínre tör majd az „álmodozó énünk”, és megtanulunk örülni minden apróságnak az életünkben. Lesz olyan pillanat, amikor szívesen barátkozunk, de olyan is, amikor szükségünk lesz a saját privát szféránkra, ahova elvonulhatunk a világ szeme elől, hogy rátaláljunk a lelki békénkre.

A hónap második felében – vagyis 12-22 között, elérkezik az idő, hogy önmagunkon dolgozzunk, hogy megtanuljuk elfogadni magunkat olyannak, amilyenek vagyunk. Ez a folyamat eltart egy kis ideig, de ez az az pillanat, amikor rádöbbenünk egyediségünkre, és végtelen hálát érzünk mindazért, amit a sorstól kaptunk. Mindig figyeljünk a belső hangra, mert az soha nem hazudik számunkra.

A hónap utolsó felében – azaz 23-tól, sikerül önmagunkra találni környezetünk, és a minket körülvevő emberek élettörténetei révén. Ebben az időszakban kerül sor néhány sorsdöntő találkozásra, melyek fontosak lesznek számunkra. Kitárjuk szívünket és önfeledten tudunk örülni minden apró és látszólag egyszerű dolognak. Rádöbbenünk arra, hogy életünk csak egy van, és ezt igyekezzünk maximálisan megélni, minden örömével és bánatával együtt.

Lehetséges, hogy részünk lesz egy utazásban, mely során megértjük, mire is vágyik lelkünk, és mit kell tennünk, hogy ezek ne csak puszta vágyak maradjanak. Rádöbbenünk arra, hogy rendelkezünk a gyógyítás ajándékával, melyet szívesen megosztunk embertársainkkal.

Mindezeket összegezve, a szeptember tele lesz merész cselekvésekkel, melyek szárnyakat adnak számunkra és meghatározzák a jövőre nézve, az általunk követendő irányvonalat. Egy hónap, mely tele lesz a sorsdöntő találkozások ajándékával, melynek következtében rádöbbenhetünk önmagunk lelki gazdagságára.

Forrás: Delia Muresan/Fordította: Filantropikum.com Delia Muresan engedélyével

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek