HoroszkópSzeptember 9-én a Mars retrográd szakaszba lép: ezt tanácsolja neked az Univerzum!

Szeptember 9-én a Mars retrográd szakaszba lép: ezt tanácsolja neked az Univerzum!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Készülj fel egy intenzív energiahullámra. Szeptember 9-én a Mars retrográd mozgásba kezd, és elképesztő energiát ad nekünk, hogy megtanuljunk néhány fontos leckét, amit eddig folyton kerültünk.

A következő időszak a visszatekintés, az elmélkedés periódusa. Lesz időnk elemezni mindazt, ami az elmúlt évben történt – a változásokat, döntéseket, befejezett vagy csak most kezdődő kapcsolatokat. Nagyon sok új dolgot tapasztaltunk, és ez a retrográd szakasz most kiemeli a fontosságukat. A csillagok azt tanácsolják, hogy készüljünk fel egy intenzív energiarobbanásra, mert a Mars most ismét mozgásba hozza az erős asztrológiai együttállásokat.

Íme az Univerzum tanácsai minden csillagjegy számára:

Kos – Bízz az Univerzumban, hagyd, hogy az idő kijátssza a maga lapjait

Ne akadj fenn mindenen, ami veled történik. Tanulj meg hátralépni egyet, és hagyd, hogy az Univerzum mutassa az utat. Bízz Istenben, és hagyd, hogy az idő a maga ritmusában játssza ki a kártyáit, tanítson téged, és segítsen felfedezni, mire van szükséged ahhoz, hogy igazán boldog lehess.

Bika – Élvezd az életet

Ez egy hihetetlenül szép időszak lesz a számodra. Az univerzum lehetővé teszi, hogy felfedezz, kísérletezz, új és érdekes dolgokat tapasztalj. Ne maradj otthon, mozdulj ki, élvezz minden pillanatot, tölts időt új és különleges emberekkel – mindenkitől valami mást tanulhatsz.

Ikrek – Tanuld meg szeretni önmagadat

Minden ember okkal lép be az életedbe – mégpedig azért, hogy megtanítson neked egy rendkívül fontos leckét. Tanuld meg szeretni önmagadat, élvezz minden pillanatot, engedd el azt, aki menni akar, és becsüld meg azt, aki melletted marad.

Rák – Légy türelmes

Egyáltalán nincs türelmed, és az impulzivitásod mindig ellened fordul. Próbáld egy kicsit kevésbé hevesen védeni a véleményedet, ne siesd el a döntéseket, és ne mondj ki túl gyorsan vagy túl közvetlenül bizonyos dolgokat.

Oroszlán – Tanulj a körülötted lévő emberektől

A következő időszak rendkívül fontos tanulságokkal jár a számodra. Az élet folyamatos tanulás, és a körülötted lévő emberek a tanáraid, akik értékes leckéket taníthatnak neked. Légy mindig nyitott, és haladj tovább az így tanult leckékkel.

Szűz – Élj a jelenben

Itt az ideje, hogy megnyisd a szívedet, elengedd a múltat, és ne aggódj túl sokat a jövő miatt. Tanulj meg itt és most, a jelenben élni – hiszen most zajlik az életed, most érzel igazán.

Mérleg – Bocsáss meg azoknak, akik ártottak neked

Itt az ideje, hogy lebontsd azokat a falakat, amiket a szíved köré építettél. Azáltal, hogy folyton valami újat keresel, és nehezedre esik második esélyt adni, olyan embereket veszíthetsz el, akik pedig megérdemelnék, hogy örökre az életed részei maradjanak.

Skorpió – Tölts több időt egyedül

Tanulj meg minél több időt tölteni egyedül, nyugalomban, figyelj a gondolataidra, és hozd egyensúlyba az érzéseidet. Tanulj meg együtt élni önmagaddal, becsüld meg a szívedet, és értékeld azt, aki vagy. Tedd azt, amit szeretnél. Élj önmagadért.

Nyilas – Tölts több időt a szeretteiddel

Itt az ideje, hogy megtanuld, hogy lehetsz ott azok mellett, akik fontosak a számodra. Itt az ideje, hogy megtanuld, hogy kell igazán szeretni. Használd ki ezt az időszakot, és próbálj minél több időt tölteni a számodra fontos emberek társaságában.

Bak – Élvezd az egyedüllétet

Használd ki ezt az időszakot, és próbáld meg újra felfedezni önmagadat. Ne félj a magánytól, ne feledd, hogy az egyedüllét a legszebb isteni ajándék, ami segít abban, hogy újra összhangba kerülj önmagaddal.

Vízöntő – Tedd azt, amit szeretnél

Megtörténhet, hogy arra kényszerülsz, hogy változtass néhány dolgon a magánéletedben. Általában mindent azért teszel, hogy mások megbecsüljenek, csodáljanak, megdicsérjenek, de a saját életedben te vagy a főszereplő, a közönség igazából nem fontos. Tedd azt, amit szeretnél, ne törődj vele, mit gondolnak mások.

Halak – Ne feledd, hogy teljesen természetes, ha hibázol

Vállalj több kockázatot, és lépj ki a komfort zónádból, ahol túlságosan is kényelmesen elhelyezkedtél. Engedd meg magadnak, hogy időről időre hibázz, elronts valamit, és engedd ki az irányítást a kezedből – mert ezekben a pillanatokban vonod le a legértékesebb tanulságokat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek