HoroszkópSzeptember 28-i Újhold: csillagjegyed alapján ezt üzeni neked az Univerzum

Szeptember 28-i Újhold: csillagjegyed alapján ezt üzeni neked az Univerzum

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A szeptember 28-i Újhold számos változást tartogat, egy kicsit fenekestül felforgatja a világod! A változás viszont nem feltétlenül egy rossz dolog, add át magad az új lehetőségeknek!

Kos

Nézz reménykedve a jövő felé, ez az időszak, amikor a jövőd alakulása csak a választásodtól függ. A boldogságod a te kezedben van, bízz benne, hogy minden rendben lesz.

Bika

Merj harcolni az álmaidért, bízz magadban, és lépj ki a komfortzónádból. Itt az ideje, hogy megmutasd mindenkinek, mire vagy képes. Élvezd az életed minden pillanatát, ne görcsölj állandóan.

Ikrek

Ha nem teszed meg a kellő lépéseket, nem fogsz tudni soha előbbre jutni. Bízz az álmaidban és a terveidben, és ezeknek megfelelően éld az életed. Hallgass a szívedre, a változás nem feltétlenül jelent rosszat.

Rák

Zárd le a múltad, ne engedd, hogy a fájdalmas események még mindig hatással legyenek rád. Álmodj magadnak egy sokkal boldogabb és különlegesebb jövőt, tervezz új forgatókönyvet. Számos szép dolog vár rád a következő időszakban.

Oroszlán

Mindig hallgasd meg a környezeted tanácsait, de a fontos döntésekben az intuíciód helyezd előtérbe. Te tudod a legjobban, hogy mire van szükséged a boldogsághoz.

Szűz

Minden a lehető legjobban fog alakulni, csupán hinned kell magadban. Légy türelmes! Ne érd be kevesebbel, harcolj az álmaidért. Tedd meg azokat a lépéseket, amelyektől a legjobban rettegtél.

Mérleg

Itt az ideje, hogy egy kicsit jobban átgondold, mi az, amitől igazán boldog lennél. Számos problémán mentél keresztül, de bíznod kell benne, hogy a dolgok jobbra fordulnak. Tudd, hogy mit szeretnél elérni!

Skorpió

Ne harcolj, ne próbáld mindenáron irányítani a dolgokat. Minden jobbra fog fordulni, csak hagyd, hogy minden a maga idejében történjen meg. Csukd be a múlt ajtaját, és tekints várakozással a jövő felé. Az élet sokkal szebb, mint gondolnád.

Nyilas

Soha ne felejtsd el, hogy minden változás a fejlődésedet, a növekedésedet szolgálja. Átalakulást, új fejezetet nyit meg az életedben. Hagyd a múltbeli problémákat, itt az ideje, hogy felemelt fejjel tovább lépj.

Bak

Nagyon szép dolgok fognak történni az életedben a következő időszakban. A kérdés csak az, hogy készen állsz a változásra. Ez lesz az életedben az eddigi legszebb fejezet, élvezd ki minden pillanatát.

Vízöntő

Gondolkoztál már el azon, hogy mi szükséges a szeretet érzésének átéléséhez? A válasz a szívedben van, add át magad ennek az érzésnek, nyílj meg, és élvez ki ezt a csodálatos érzést. Meglátod, az életed teljes mértékben meg fog változni.

Halak

Merd megtenni a szükséges lépéseket! Küzdj az álmaidért és ne add fel soha. Higgy benne, hogy el fogsz jutni oda, ahová szeretnél. Ne feledd: az életed a te kezedben van, ezért dönts úgy, ami a te javadat szolgálja, de azért figyelj a környezeted igényeire is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek