LélektárSzeptember 28-án a Újhold alakul a Mérleg jegyében! Készülj fel a karmikus...

Szeptember 28-án a Újhold alakul a Mérleg jegyében! Készülj fel a karmikus változásokra!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Magyar idő szerint 20 óra 30 perckor, szeptember 28-án a Mérleg jegyében Újhold alakul ki, ezzel megnyitva egy sor olyan utat, amelyek elvezetnek azokhoz a lehetőségekhez, amelyekkel ha élünk, sokkal gazdagabbak, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

Apropó kiegyensúlyozottság: azért olyan fontos időszak, mert ez az Újhold a Mérleg jegyében jön létre, amely csillagjegy nagyon híres arról, hogy életét képes egyensúlyban tartani, így most lehetőségünk nyílik nekünk is, hogy összhangba hozzuk a szakmai, illetve a magánéletünket.

Ez az Újhold viszont változásokat idézhet elő a karmánkban azzal, hogy új dolgok felfedezésére, megélésére ösztönöz, ezáltal segítve abban, hogy megismerjük a korlátainkat, és túl tudjunk lépni rajtuk. Fontos viszont kihangsúlyozni, hogy nem szabad semmit erőltetni, hanem hagyni kell, hogy a dolgok egy ideig maguktól rendeződjenek, így könnyebben elkerülhetőek a munkahelyi, magánéleti konfliktusok.

Az Univerzum keze mindent irányít, ezért nem kell semmitől megijedni, pánikba esni, mert az élet a normális kerékvágásban halad, és csodás pillanatok várnak mindenkire.

Ezt már olvastad? Szeptember 28-i Újhold: csillagjegyed alapján ezt üzeni neked az Univerzum

Most a Mérleg hatására mindenki önbizalma megerősödik, javul a kommunikáció színvonala, türelmesebbek megértőbbek leszünk, és könnyebben rálelünk a lelki békénkre, belső nyugalmunkra is.

Ez a mostani égi jelenség kedvez a meghitt, őszinte beszélgetéseknek, így most mindenki átbeszélheti a párjával, gyerekével a problémákat, és egy közös megoldás is körvonalazódni fog, mert az Univerzum minden lehetőséget biztosít a sikerre. Fordítsunk hátat a múltnak, bocsássunk meg önmagunknak, az általunk elkövetett hibák miatt, mert az életben csodaszép dolgok is vannak, és ezekre érdemes hangsúlyt fektetni.

Ha valaki szingli, és még nem talált párra, ez a mostani Újhold felerősíti azokat az energiákat, amelyek kedveznek a romantikus pillanatoknak, a meghitt együttléteknek, ismerkedéseknek, így az is megtörténhet, hogy egy mostani randevú annyira jól sikerül, hogy jövőben akár lagzira is sor kerülhet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek