Magyar idő szerint 20 óra 30 perckor, szeptember 28-án a Mérleg jegyében Újhold alakul ki, ezzel megnyitva egy sor olyan utat, amelyek elvezetnek azokhoz a lehetőségekhez, amelyekkel ha élünk, sokkal gazdagabbak, boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak lehetünk.

Apropó kiegyensúlyozottság: azért olyan fontos időszak, mert ez az Újhold a Mérleg jegyében jön létre, amely csillagjegy nagyon híres arról, hogy életét képes egyensúlyban tartani, így most lehetőségünk nyílik nekünk is, hogy összhangba hozzuk a szakmai, illetve a magánéletünket.

Ez az Újhold viszont változásokat idézhet elő a karmánkban azzal, hogy új dolgok felfedezésére, megélésére ösztönöz, ezáltal segítve abban, hogy megismerjük a korlátainkat, és túl tudjunk lépni rajtuk. Fontos viszont kihangsúlyozni, hogy nem szabad semmit erőltetni, hanem hagyni kell, hogy a dolgok egy ideig maguktól rendeződjenek, így könnyebben elkerülhetőek a munkahelyi, magánéleti konfliktusok.

Az Univerzum keze mindent irányít, ezért nem kell semmitől megijedni, pánikba esni, mert az élet a normális kerékvágásban halad, és csodás pillanatok várnak mindenkire.

Ezt már olvastad? Szeptember 28-i Újhold: csillagjegyed alapján ezt üzeni neked az Univerzum

Most a Mérleg hatására mindenki önbizalma megerősödik, javul a kommunikáció színvonala, türelmesebbek megértőbbek leszünk, és könnyebben rálelünk a lelki békénkre, belső nyugalmunkra is.

Ez a mostani égi jelenség kedvez a meghitt, őszinte beszélgetéseknek, így most mindenki átbeszélheti a párjával, gyerekével a problémákat, és egy közös megoldás is körvonalazódni fog, mert az Univerzum minden lehetőséget biztosít a sikerre. Fordítsunk hátat a múltnak, bocsássunk meg önmagunknak, az általunk elkövetett hibák miatt, mert az életben csodaszép dolgok is vannak, és ezekre érdemes hangsúlyt fektetni.

Ha valaki szingli, és még nem talált párra, ez a mostani Újhold felerősíti azokat az energiákat, amelyek kedveznek a romantikus pillanatoknak, a meghitt együttléteknek, ismerkedéseknek, így az is megtörténhet, hogy egy mostani randevú annyira jól sikerül, hogy jövőben akár lagzira is sor kerülhet.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.