LélektárSzeptember 25-én Telihold lesz a Kos jegyében: ha jól csinálod, az egész...

Szeptember 25-én Telihold lesz a Kos jegyében: ha jól csinálod, az egész életed megváltozhat mától

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ma, szeptember 25-én, magyar idő szerint 4 óra 53 perckor Telihold alakult ki a Kos jegyében, miközben a Nap a Mérleg jegyében tartózkodik.

Szeptember 25-én Telihold lesz a Kos jegyében: ha jól csinálod, az egész életed megváltozhat mától

Ami a mai égi jelenséget illeti, leginkább az emberi kapcsolatokra van hatással, az együttműködések, szövetségek kialakítására, a harmóniára, az igazságra, az egyensúly megteremtésére. Most sok mindenről lehull a lepel és kiderül az igazság.

Jelentős változások, gyors fejlődés

A mostani Telihold azért is különleges, mert felhívja a figyelmet arra, hogy figyeljünk jobban egymásra. Ilyenkor nehézségekkel találhatjuk szembe magunkat, de ezek is azért következnek be az életünkben, hogy legyőzzük a bennünk lévő félelmeket, és újjászületve haladjunk előre, a céljaink felé.

Ez a Telihold próbára tesz, de nem kell aggódni, nem fogunk semmi fontosat elveszíteni, csak engedjük, hogy a dolgok maguktól történjenek, így minden rendben lesz.

Fontos viszont, hogy egyes dolgokat radikálisan megváltoztassunk, főként azokat, amelyeket nem szeretünk, amelyek hátráltatnak. És ez igaz a párkapcsolatunkra is! Legyünk őszinték, ne hordjunk többé maszkot, mondjuk el, hogy mit gondolunk, és nézzünk a tükörbe, mert fontos, hogy mindig hitelesek, önazonosak legyünk.

Ami a testünket illeti, a Telihold hatására elsősorban az ízületekben, a csontokban alakulhatnak ki fájdalmak, de a fejfájás is gyakori lehet ezen a napon.

Egyesek jönnek, mások elköszönnek

A Telihold hatására véget érhetnek régi barátságok, üzleti kapcsolatok, de helyettük újak jöhetnek, amelyek annyi pozitív energiát adnak, hogy nyugodtan leküzdhetjük a gátlásainkat. Törekedjünk arra, hogy megszabadítsuk elménket a káros, mérgező gondolatoktól, és minél inkább teret engedjünk a szeretet erőinek.

Legyünk figyelmesek az emberekre, mert az ismerőseink között lehetnek olyanok, akik maszkot viselnek, és az igazi szándékaik mások, mint amit nekünk mondanak.

Az illúzióknak ne higgyünk, mert azok könnyen becsaphatnak, és kellemetlen meglepetések elszenvedői lehetünk.

A legfontosabb dolog viszont az, hogy önmagunkkal jó kapcsolatot alakítsunk ki, szeressük és fogadjuk el a szokásainkat, azt, amilyenek vagyunk. Ha még nem vagyunk ilyen viszonyban magunkkal, akkor ássunk a lelkünk mélyére, és óvatosan, lassan derítsük ki azt, hogy milyen emberek vagyunk, mi az, amit a legjobban szeretünk csinálni. Legyünk bátrak, ne féljünk szembenézni a félelmeinkkel.

Tudatosítás és gyógyulás

Ha megvizsgáljuk az életünket, akkor biztos, hogy azonosítani tudunk olyan hibákat, amelyek ismétlődnek, és amelyeket jó lenne, többé nem követni el. Törekedjünk arra, hogy új életet kezdjünk, amelyben nincs jelen a csalódás, a fájdalom, a megalázás. Forduljunk az Univerzum felé, és törekedjünk arra, hogy minél pozitívabban éljünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek