LélektárSzeptember 23-án megnyílik az égbolt - A csodák, amiket nem vagyunk hajlandók...

Szeptember 23-án megnyílik az égbolt – A csodák, amiket nem vagyunk hajlandók meglátni, a szemünk előtt történnek meg

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzum egyértelmű meghívást küld nekünk, hogy nyissuk meg a szívünket, és lássuk, kik vagyunk valójában. Ez az időszak arra bátorít minket, hogy engedjük el mindazt, ami volt, és teljes mértékben részt vegyünk az életben, éljünk teljes szívünkből, sajnálkozás és félelem nélkül. Itt az ideje, hogy elfogadjuk a jelent, és élvezzük a pillanatot.

Szeptember 23-a varázslatos nap az Univerzumban, hiszen nem is egy, hanem két rendkívül fontos eseményt hoz magával: az őszi nap-éj egyenlőséget, azt a pillanatot, amikor a Föld minden pontján egyenlő a nappal és az éjszaka hossza, és a Mérleg hónapjának kezdetét, a csillagjegyét, ami az egyensúly, a béke és a nyugalom megismerésére ösztönöz.

Mit jelent az őszi nap-éj egyenlőség?

A nap-éj egyenlőség egy csillagászati esemény, amelyben a földi egyenlítő síkja áthalad a Nap középpontján, ilyenkor a Földön mindenütt egyenlő hosszúságú a nappal és az éjszaka. Azokat a pontokat, ahol az ekliptika metszi az egyenlítőt, nap-éj egyenlőségi pontoknak nevezik. Az ekliptika a Nap egy év alatt megtett látszólagos útja az égbolton, illetve a Föld keringési síkja a Naprendszerben.

Egy évben két nap-éj egyenlőség van – az egyik tavasszal, amikor a Nap átlépi az égi egyenlítőt a déli féltekéről az északi féltekére. A második nap-éj egyenlőség ősszel, szeptember 23-a körül következik be, amikor a Nap az északi féltekéről a déli féltekére lép át az égi egyenlítőn.

Spirituális szempontból ez egy varázslatos pillanat mindannyiunk számára. Az elkövetkező időszakban lehetőségünk lesz arra, hogy megerősítsük elkötelezettségünket, hűek legyünk önmagunkhoz, és előrelépjünk kreatív fejlődésünkben.

Nagy bátorsággal és bizalommal kell követnünk szenvedélyeinket, és meg kell teremtenünk az új elképzelések és ötletek alapjait.

Az őszi nap-éj egyenlőség arra biztat, hogy vessük le az álarcokat, és legyünk önmagunk

Valamilyen mértékben mindannyiunkat arra kondicionáltak, hogy elrejtsük az érzéseinket, érzékeny pontjainkat, hogy megvédjük magunkat. Az Univerzum most arra bátorít, hogy kimutassuk a sebezhetőségünket, szomorúságunkat, fájdalmunkat, zavarodottságunkat, és félelem nélkül fogadjuk el és fejezzük ki érzelmeink teljes spektrumát.

Szeptember 23-án a Nap belép a Mérlegbe

Szintén szeptember 23-án egy másik fontos asztrológiai eseményre is fel kell készülünk: a Nap elhagyja a Szűz csillagjegyet, és belép a zodiákus legkiegyensúlyozottabb jegyébe, a Mérlegbe.

A Mérleg és az őszi nap-éj egyenlőség közötti energia ideális lehetőséget kínál a személyes fejlődésre és átalakulásra. Erőteljes emlékeztetőül szolgál arra, hogy az integráció nem az ellentétek eltörléséről szól, hanem azok elfogadásáról és átöleléséről egy harmonikus táncban.

Ahogyan a nappal és az éjszaka kiegyensúlyozott ritmusban létezik egymás mellett, úgy a különböző tulajdonságaink és tapasztalataink is összeadódhatnak, hogy önmagunk teljesebb, hitelesebb verziói lehessünk.

A Mérleg energiája a következőképpen válik érzékelhetővé az életünkben:

  • Integritás és igazságosság;
  • Az isteni erővel való összehangolódás és az Univerzumba vetett hit;
  • Spirituális ébredés és fokozott intuíció;
  • Bölcsesség, tudás és belátás;

Az Univerzum most két lábbal a földön tart bennünket, lehetőséget ad arra, hogy elengedjük a fantáziáinkhoz és illúzióinkhoz való ragaszkodásunkat, amelyek megakadályozzák, hogy növekedjünk és felelősséget vállaljunk az életben.

Segítséget kapunk annak felismerésében, ha az áldozat szerepében vagy valamilyen függőségi ciklusban ragadtunk, és felismerjük, hogy nem kell arra várnunk, hogy valaki megmentsen bennünket, vagy megszabadítson attól, amit átélünk. Ez az időszak arra inspirálhat, hogy elengedjük a tehetetlenséggel kapcsolatos gondolatainkat, és felismerjük, hogy a saját kezünkbe vehetjük az életünk irányítását.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek