KuriózumSzámmisztika: Találd meg a személyes számodat 2020-ban is és tudd meg, mi...

Számmisztika: Találd meg a személyes számodat 2020-ban is és tudd meg, mi vár rád ebben az évben!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2020-as év a számmisztika szerint a 4-es éve. A 4-es szám a saját magunkhoz való hazatalálást testesíti meg, ez az a szám, amely végig vezet azon az úton, amely elvezet a saját lelkünkhöz, egyensúlyunkhoz és lényünkhöz.

Ebben az évben sokkal mélyebb tartalmú élmények várnak ránk, amelyek segítségével megtanulhatjuk jól érezni magunkat a saját bőrünkben. Ez az év szinte mindvégig provokálni fog azért, hogy végre el tudjuk fogadni önmagunkat.

2020 időszaka remek lehetőséget kínál az önmagunkkal töltött minőségi idő megélésére: ráeszmélhetünk, hogy mi hiányzik az életünkből, mire van a lelkünknek leginkább szüksége, egyensúlyba kerülhetünk a testünkkel és megérthetjük annak jeleit. Idén arra is lehetőségünk nyílik, hogy céljainkhoz mindvégig hűek maradjunk, mert ebben az évben a kreatív energiák erőteljes mozgásba lendülnek.

A 2020 angyali számként is értelmezhető, mivel felépítése ismétlődő számjegyek csoportjára épül. Az ismétlődő kettő-nulla csoport az egységet, a közös összefogást és a végtelen potenciált szimbolizálja, mivel a 2-es a partnerség, míg a 0-s a lehetőségek leképződése.

Először is önmagunk társává kell váljunk ahhoz, hogy a későbbikben hatékonyabban együtt tudjunk működni más emberekkel. S hogy ez miért is fontos? Hát azért, mert azért teremtettünk erre a világra, hogy közös erővel valami jobbat, nagyobbat, szebbet hozzunk létre.

A 4-es szám energiái mellett ebben az évben is mindenki számára létezik egy személyes szám, amely csordultig van olyan vibrálásokkal, amikre pont szükséged lehet ebben az évben.

Hogyan fedezheted fel, a saját személyes számodat 2020-ban?

1. Add össze a születésed hónapjának számát a születésed napjáéval majd adj hozzá még négyet.

2. Majd az így kapott kétjegyű számot alkotó számjegyeket is add össze, és máris megkapod a személyes számjegyedet 2020-ra.

pl. 12 (születésed hónapja) + 29 (születésed napja) + 4 (2020 számjegyeit összeadva 4-est kapunk).

= 45

4+5=9, tehát az így kapott személyes számod a 9-es.

1-es számjegy

Ez az év egy új ciklus kezdetét jelenti számodra. Mindent újrakezdhetsz, és olyan energiák vesznek körbe, amelyek az újra sarkallnak. Friss lendülettel és lelkesen vágsz neki az évnek, tarsolyodban megannyi inspiráló elképzeléssel. Most igazán tiszta lappal indíthatod az életed, hiszen szinte bármit megvalósíthatsz, amit csak elképzelsz. Egyet ne feledj, nem szabad megtorpannod az új lehetőségek ajtajában.

2-es számjegy

Ebben az évben küzdened kell, hiszen a múlt év sok befejezetlen ügyet hagyott maga mögött. De nem kell aggódnod 2020 új segítőket, barátokat és partnereket sodor az utadba, akik állnak rendelkezésedre. Ne félj segítséget kérni, mert hosszú út vár rád, és nem szabad idő előtt elfáradnod. Légy mindig szavahihető és hallgass a szívedre, mert jó irányba terelget.

3-as számjegy

Idén végre szabadjára engedheted az igazság hangját. Az a sok dolog, amit mind el akarsz mondani, most végre értő fülekre talál. Beszélj az emberekhez, mesélj nekik, mert idén a hangod aranyat ér. Hagyd, hogy a bölcsesség átjárjon, tapasztalj és add tovább a tudásod. Lehet, hogy lesz olyan személy is, akit szárnyaid alá kell majd vegyél, de ne fukarkodj a segítő szándékkal, mert mások fejlődése rád is jó hatással van.

4-es számjegy

Amint említettük, a 4-es számjegy energiái csakúgy cikáznak 2020-ban. Az energiák kihasználásához nincs is más dolgod, mint jó célokat kitűzni és energikusan menetelni az elérésükig. 2020 megannyi fogódzót nyújt eléd, amelyekkel sokkal könnyebben juthatsz előre az álmaidhoz.

5-ös számjegy

2020-ban új erőre kap benned a kreativitás és az eddigi vízióid lassacskán testet öltenek. Ne sajnáld az erőfeszítéseket, mert ezekből csak merítkezni fogsz a következő terveidhez. Ha amúgy is kreatív területen tevékenykedsz, akkor most aztán tényleg ne szabj határokat magadnak. Ez az időszak egyfajta terápia is lesz számodra, mert végre teljesnek érezheted az életed.

6-os számjegy

2020 a gyógyulás éve lesz számodra. Végre a hátad mögött hagyhatod a múlt sérelmeit és traumáit. Tudom, sok szívfájdalmon mentél keresztül, mire eljutottál idáig, de végre elengedheted a negatív emlékeket és csakis önmagadra koncentrálhatsz. Keress új hobbit és figyelj oda a táplálkozásodra. Semmiképp se áltasd magad megvalósíthatatlan célokkal, próbálj meg két lábbal állni a földön.

7-es számjegy

Már meg is van idénre a mantrád: „Mindenki tükröt tart, akivel csak találkozol”. Rá fogsz eszmélni, hogy az emberek pont ugyanúgy bánnak veled, mint ahogyan te velük. Az emberekben pont azok fognak visszatükröződni, mint amik benned vannak. Tehát 2020-ban óriási előrelépést tehetsz spirituális téren, és ha megtalálod az egyensúlyt önmagad és az emberek közt, akkor a szerelem sem maradhat el.

8-as számjegy

2020 rengeteg lehetőséget kínál, csak ébernek kell lenned. Sok dologról le kell mondanod ahhoz, hogy később értékesebb dolgokra lelj. Ez elsőre ijesztőnek tűnik, de bíznod kell egye ennyire a sorsban ahhoz, hogy a kockázatokat vállalva sikereket érj el. Minden átalakulás fájdalmas, így neked kell döntened, hogy meg mered-e tenni a kezdőlépést. Ha elbizonytalanodsz, állj meg egy percre és mérlegelj, de tudnod kell, hogy az energiák melletted vannak.

9-es számjegy

Idén hatalmas versenyek várnak rád. De ahhoz, hogy elindulj az új utakon, először számot kell adj az eddig elért sikereidről. Ne légy szégyenlős, igenis ünnepeld meg azt, hogy honnan hová jutottál, mert a hátad mögött lévő 9 évben sok minden történt. 2020 új fejezetet nyithat az életedben, amelyek ismét tele lesznek leckékkel, de állj az akadályok elé és harcolj a végzőkig, hogy majd 9 év elteltével ismét büszke lehess magadra!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek