OtthonSzabadulj meg a lakásodban lévő negatív energiáktól! Ebben segít az illatos füst!

Szabadulj meg a lakásodban lévő negatív energiáktól! Ebben segít az illatos füst!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Itt a tavaszi nagytakarítás ideje, így a porral, egyéb piszokkal együtt érdemes megszabadulni a negatív energiáktól, amelyek tél óta halmozódtak fel a lakásodban.

Szabadulj meg a lakásodban lévő negatív energiáktól! Ebben segít az illatos füst!

A használhatatlan, fölösleges dolgoktól is szabadulj meg, mert ezek mind magukba szívják a rossz energiát, és ajánlott a rossz élményeknek, emlékeknek is búcsút inteni.

Most következzen pár remek tisztító praktika, amelyeknek köszönhetően tisztább lesz a lakásod, energetikai szempontból!

1. Ha régi ruhadarabokat öltesz magadra, amelyeket amúgy szeretsz, ajánlott előbb kimosni azokat, mert így nem csak a portól szabadulsz meg, hanem a káros erőktől, energiáktól. Ha nem mosod ki, akkor használj parfümöt, de a szellőztetés is remek.

2. Ha nem mersz eldobni semmilyen elromlott tárgyat, használhatatlan ruhát, akkor egyszerűen nem marad hely a jó dolgoknak, ezért elkerülhet a szerencse, és egyéb előnyös lehetőség sem adódnak az életedben. Sőt, ezzel bevonzhatod a szegénységet is az életedbe.

Ezt már olvastad? 8 Feng Shui tipp, ami elhozza számodra a bőséget!

3. Gondolj csak a jó dolgokra, mert ha így teszel, azt az Univerzum meg fogja hálálni, hiszen egy sor pozitív lehetőség fog megadatni neked. Ha teheted, segíts másoknak, mert a jó cselekedet visszahatnak rád.

4. Gyújts meg egy szárított babérlevelet és óvatosan járd körbe a lakást, hogy a különleges aromájú füst mindent borítson be, megtisztítva ezáltal minden helyiséget.

Ezt már olvastad? Gyújts meg pár illatos szárított babérlevelet, és ints búcsút a fáradtságnak, szorongásnak, stressznek!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek