KuriózumSokkoló vallomást tett a klinikai halálból visszatért fiú

Sokkoló vallomást tett a klinikai halálból visszatért fiú

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az utóbbi években egyre több olyan beszámolót lehetett olvasni, amelyek a klinikai halál állapotából visszatért emberekhez köthetők. Az egyes beszámolók esetenként eltérnek, ugyanakkor valamennyiben közös, hogy nem mindennapi élményeknek lesznek részesei a klinikai halálból visszatérők.

alex-malarkey

Az egyik legfrissebb ilyen beszámoló az amerikai Alex Malarkey nevéhez fűződik. A kisfiú 2004-ben csodálatos módon túlélt egy autóbalesetet, ami után két hónapig volt kómában. A kóma ugyan csak két hónapig tartott, de sajnálatos módon Alex egész életére lebénult.

Alex Malarkey utólag beszámolt a klinikai halál állapotában tapasztalt élményeiről, amelyekről később egy könyv is született, „A fiú, aki visszatért a mennyországból” címmel. Elmondása szerint Alex angyalokkal találkozott, akik körbevezették a paradicsomban, de magával Jézussal is találkozott. A kötet egy csapásra bestseller lett, és még a legszkeptikusabb materialistákat is elgondolkodtatták a benne foglaltak.

Édesapja segítségével a fiatalember 2010-ben egy másik könyvet is kiadott halálközeli élményeiről, amelynek szintén nagy sikere volt. A múlt héten azonban Alex elismerte, hogy a könyv részletei kitalációkon alapulnak.

A halálközeli élmények (Near-Death Experiences, NDE) kutatása egyre szélesebb körben ismert, ugyanakkor az ilyen sajnálatos esetek miatt számos kérdőjel merül fel a NDE-kutatásokkal kapcsolatban.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek