Napi LikeSokan mondták kapcsolatukra, hogy "csak egy múló fellángolás", 25 évvel később bebizonyították...

Sokan mondták kapcsolatukra, hogy “csak egy múló fellángolás”, 25 évvel később bebizonyították az ellenkezőjét

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

A meleg pár kapcsolatáról sokáig úgy tartották , hogy „csak egy fellángolás”, de 25 évvel később újrafotózták régi emléküket.

Sokan mondták kapcsolatukra, hogy "csak egy múló fellángolás", 25 évvel később bebizonyították az ellenkezőjét

A meleg pároknak számtalan akadállyal kell szembenézniük életük során, de a legnehezebb számukra mégis az, hogy sokan megbélyegzik őket, mondván: ez csak egy időszak. Ezért Nick Cardello és férje Kurt English úgy döntöttek, hogy megmutatják a világnak mennyit is erősödött kapcsolatuk 25 év alatt. Ezt egy megható fotóval tették, amelyet 1993 óta most először ugyanúgy a múlt heti Washington-i Pride-on fotóztak újra.

A két floridai férfi 2008 óta házas, de 1992-ben találkoztak először egy olyan templomban, ahol a másság elfogadott. A döntés, amiért újrafotózták régi pillanatukat a Washington Emlékmű mellett Cardello ötletéből fakad. Azért döntött úgy, hogy megosztja a képet a sajtóval is, hogy kifejezze szeretetét férje iránt és büszkén ünnepelje a szerelmet. Idáig azért tartották magukat távol a média világától, mert a köztük lévő testi kapcsolat sokakat kellemetlen helyzetbe hozott volna.

„Rájöttem, hogy ez egy teljesen más oldalunk, amivel szintén elő kell hozakodnunk” – mondta Cardello a Daily News-nak. „Több ilyen képre lenne szükség, hogy a fiatalság pozitív szerepkörű modellt láthasson maga előtt.”

Az internetezők reakciói a fotó kapcsán távol álltak a „kellemetlennek tartott” felfogástoktól és tulajdonképpen felkarolták a párt. Nick eredeti posztja több mint 24 ezer megosztást kapott, de amíóta szárnyra kapott a nemzetközi oldalakon is a Twitter megosztások segítségével már több mint 600 ezren lájkolták őket.

„Soha nem számítottunk ilyen hihetetlen mértékű reakciókra, mint ami fogadott bennünket” – mondta Cardello.

Sokan mondták kapcsolatukra, hogy "csak egy múló fellángolás", 25 évvel később bebizonyították az ellenkezőjét

Sokan mondták kapcsolatukra, hogy "csak egy múló fellángolás", 25 évvel később bebizonyították az ellenkezőjét

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek