Egy varázslatos esküvői utazáson vehetünk részt, ami olyan lesz, akár csak egy Disney-rajzfilm: álomszép!

A következő kisfilm Niko és Rachel esküvőjéről szól, ami olyan akár a mesében. Egyszerűen elképesztő a berendezés, a dekoráció, a ruhák meg csodaszépek, ahogy az ifjú pár is.

Rachel Vennya indonéziai származású, sikeres vállalkozó és sminkmester, aki legnagyobb álmát váltotta valóra, miután kedvese, Niko Al Hakim megkérte a kezét. A nagy napról szóló videó február 10-én került fel a YouTube-ra, így az egész világ láthatja, hogy miként zajlott Jakartában a fiatalok lagzija.

A bálteremben egy egész mesevárat építettek fel a szervezők, de még a torta is egy óriási Disney várra emlékeztet, aminek lépcsőjén ott áll a vőlegény és a menyasszony figurája.

Érdemes egy pillantást vetni a pompás virágdekorációkra, a bútorzatra, ami egyszerűen mesebeli. De nem csak a berendezés, hanem maga az ifjú pár is az, hiszen Rachel Hófehérkének, Niko pedig a hercegnek öltözött be, akárcsak a rajzfilmben, nyomukban tündéreknek öltözött táncoslányokkal.

Mikor elérkezett az első tánc ideje, a fények elhalványultak, a menyasszony ruháján felcsillantak a fénycsíkok, amelyek még meseszerűbbé tették az egész ceremóniát.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.